IVA MAJOLI UŽIVA NA ODMORU IZ SNOVA: Objavila novu fotografiju s Maldiva i oduševila prizorom

Iva Majoli pozirala je na biciklu te je nosila ljetni outfit koji je uskladila s japankama i sunčanim naočalama.

Instagram

Iva Majoli ovih dana uživa na odmoru iz snova. Naša najpoznatija tenisačica otputovala je na Maldive s novopečenim suprugom, talijanskim poduzetnikom Robertom Calegarijem.

Instagram 

Par boravi u Joali Beingu, jednom od najluksuznijih kompleksa na svijetu. Iva se sada pohvalila novom fotografijom s odmora.

Pozirala je na biciklu te je nosila ljetni outfit koji je uskladila s japankama i sunčanim naočalama. Fotkala se na molu, a iza nje se mogla vidjeti predivna pješčana plaža i palme.

Majoli je i ranije podijelila fotografije s odmora. Na jednoj od fotki ona i muž poziraju zagrljeni na pješčanoj plaži, dok je na drugoj Iva pozirala na ležaljci u moru te je nasmijala opisom jer je otkrila kako ju je suprug 'zeznuo'.

Ovo se dogodi kad kažeš svom mužu: 'Možeš li me lijepo fotkati?'. Ima netko gori od mene kad je u pitanju fotografiranje. Možete li uopće reći da sam ja na ovoj fotografiji? Ali i dalje ga volim’, napisala je i dodala emotikone koji plaču od smijeha.

Instagram 

Iako trenutačno uživa na Maldivima, Iva nije htjela propustiti prvu utakmicu Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Katru. 'Vatreni' su jučer igrali protiv Maroka, a naša najpoznatija tenisačica je na Instagram storyju objavila fotografiju na kojoj je pratila utakmicu.

'Idemo Hrvatska', napisala je u opis objave te je dodala zastavu Lijepe Naše.

Instagram 

Podsjetimo, par se vjenčao početkom listopada, a Iva je u nedavnom intervjuu za Story otkrila da se u Talijana zaljubila krajem prošle godine.

'Drži me kao kap vode na dlanu', rekla je za svog supruga o kojem ne voli govoriti jer nastoje zadržati intimu samo za sebe, no sreća se itekako vidi na njoj.

Instagram 

'Osvojio me svojom jednostavnošću i pažnjom. Dosad mi to nitko nije davao na način na koji on to čini', objasnila je Iva.