'POSVETILI SMO JE NAŠEM...': Marco Cuccurin i Mia Negovetić napravili istu tetovažu i otkrili njezino značenje

Marco Cuccurin je na društvenoj mreži podijelio nekoliko fotografija i videa s tetoviranja te otkrio zašto su on i Mia Negovetić baš tu tetovažu odabrali.

Instagram

Marco Cuccurin i Mia Negovetić pobijedili su u showu 'Zvijezde pjevaju', a influencer i glazbenik sada se na Instagramu pohvalio kako su oboje tetovirali istu tetovažu. Naime, stavili su na ruke tekst ‘City of stars’. Marco je na društvenoj mreži podijelio nekoliko fotografija i videa s tetoviranja te otkrio zašto su baš tu tetovažu odabrali.

‘Za kraj putovanja 'Zvijezde pjevaju' obećali smo si u slučaju da pobjedimo matching tetovaže. Naša pobjeda neka bude dokaz da prijateljstvo, ljubav i iskrenost pobjeđuju. Neka bude sinonim za to. Posvetili smo ju konkretno našem najdražem nastupu 'City od stars' iz mjuzikla LaLaLand. Sama radnja govori o tome da ne trebamo slijediti samo karijeru jer se na tome putu možemo izgubiti i izgubiti ono što nam je stvarno u životu bitno. Dakle slijediti snove uvijek treba, ali paziti da dok ih ostvarujemo nama važni ljudi i dalje budu dio tih istih snova. Mia hvala ti što si dio mog sna i posebno hvala našim zvjezdicama koje nas gledaju odozgo i koje nam šalju snagu i ljubav koju si ni ne možete zamisliti’, napisao je u opis objave.

Instagram 

Pratitelji su ih pohvalili te im poručili da je tetovaža predivna. Inače, Marco je u nedavnom intervjuu za Story.hr otkrio kako su on i Mia proslavili pobjedu u showu.

'Našli smo se u jednom baru svi zajedno, i produkcija i članovi žirija i svi sudionici koji su ispali. Svi zajedno smo kao jedna obitelj, pošto smo zaista to kroz cijelo ovo natjecanje i bili, proslavili. Kasnije smo Mia i ja otišli u smještaj, gdje smo do šest ujutro bili budni. Doslovno smo se tri sata nakon toga ustali jer smo se morali seliti u novi smještaj s obzirom na to da smo odlučili produljiti naš boravak u Zagrebu da se još uvijek družimo. Nismo htjeli da ovaj show bude kraj našeg druženja. Mi znamo da je ovo početak naše suradnje i našeg prijateljstva i htjeli smo zapravo još malo biti u ovoj bajci koja je prekrasna jer smo zaista u njoj uživali', rekao nam je.

Instagram 

Upravo bi Mia mogla napisati njegovu iduću pjesmu.

‘Definitivno ću poraditi na novom singlu za koji ću vidjeti da izađe sad nekad, možda početkom iduće godine. U dogovoru sam s Mijom da moju prvu pjesmu napiše upravo ona jer je jako talentirana kantautorica. Sad si i sama radi cijeli kantautorski album i evo ovim putem želim i nju pohvaliti jer je zaista u tome jako talentirana. Imao sam tu priliku, dok smo zajedno živjeli dva mjeseca kao cimeri, iz prve ruke vidjeti koliko dobro to radi. I jednostavno znam da me na emotivnoj i na vokalnoj razini zna najbolje i da će zato iz ovoga proizaći, tko zna, možda neki hit', poručio je simpatični Puljanin.