'TO MOŽE SAMO SANJATI': Meghan želi 'iskoristiti' Kate dok je u Americi, evo što je smislila ovaj put

Meghan Markle želi ugostiti Kate Middleton u svom podcastu.

Profimedia

Kraljevski par, princ William i Kate Middleton početkom prosinca će posjetiti Sjedinjene Američke Države u kojima su princ Harry i Meghan Markle pronašli svoj dom.

Tamo će 2. prosinca nazočiti dodjeli nagrada Earthshot, koja se dodjeljuje petorici najistaknutijih pojedinaca i organizacija angažiranih u zaštiti okoliša, bioraznolikosti i sprečavanju širenja sve negativnijih posljedica klimatskih promjena.

Profimedia 

Interes za gala svečanost još je veća otkad je 'par plave krvi' potvrdio svoj dolazak, no još se o nečemu itekako priča posljednjih tjedana, a to je potencijalni susret s odbjeglim kraljevskim parom.

Iako već duže nisu u dobrim odnosima, šuka se kako se Meghan posebno nada susretu sa šogoricom, te da će je uspjeti nagovoriti da gostuje u njenom podcastu Archetypes kako bi ga dodatno popularizirala.

'Prvi koraci napravljeni su za vrijeme boravka Meghan i Harryja u Velikoj Britaniji tijekom sprovoda kraljice Elizabete II. Princeza se o Meghaninom prijedlogu još nije izjasnila, što znači da ga nije odbila. Upravo zato, Meghan se i dalje nada da će se to ostvariti', izjavio je Neil Sean, komentator događanja na britanskom dvoru na svom YouTube kanalu.

Profimedia 

Iako djelu javnosti ovo izgleda kao nemoguća misija, neki misle kako bi buduća britanska kraljica mogla pristati na gostovanje, zbog činjenice da je Meghan već ugostila važne i snažne žene.

Podsjetimo, Harry i Meghan su kraljičin sprovod iskoristili za pokušaj pomirenja s obitelji, no to je neslavno propalo. Upućeniji izvori tvrde kako je stanje sve gore, a posebno su prema njima nemilosrdni kralj Charles i kraljica Camilla koji su im jasno dali do znanja kako im neće tek tako zaboraviti sve što su rekli i učinili.

Intervju Oprah Winfrey s princom Harryjem i Meghan Markle   YouTube

William i Kate planiraju posjetiti SAD za 10 dana, što se smatra šansom za poboljšanje položaja monarhije s one strane Atlantika.

Kraljevski članovi nisu posjetili Ameriku od 2014. kada su otputovali u New York na niz angažmana. Prema kraljevskoj urednici Royi Nikkhah, par još uvijek mora ponovno osvojiti srca SAD-a nakon prošlogodišnjeg štetnog intervjua Sussexa s popularnom Oprah. 

Pišući za Sunday Times, nazvala je izjašnjavanje u ožujku 2021. '90 minuta kraljevskog uništenja u udarnom terminu' zbog čega je ugled monarhije 'okaljan'. Palača 'sada ima problem sa SAD-om', izjavila je gđa Nikkhah - ali ovo bi mogla biti prilika da se ponovno izgrade odnosi.