GOSPODIN KOJEG ĆE RIJETKI PREPOZNATI: Otac jedne od najljepših Hrvatica oprostio se od prijatelja, bio je maneken

Bivši zagrebački maneken Cvitan Jerković, otac Ive Jerković, oprostio se ovog četvrtka od Saše Zalepugina.

Robert Gašpert

Posljednji ispraćaj poznatog novinara i urednika Saše Zalepugin održao se u četvrtak na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Brojna domaća, poznata lica okupila su se na jednom mjestu iz tužnog razloga, a najneutješnija svakako je bila njegova supruga Tihana koja nije skrivala shrvanost.

Sa Sašom je imala prekrasan, više od 30 godina dug brak, a novinar i urednik preminuo je 25. studenog u 92. godini života u bolnici od posljedica moždanog udara koji je doživio 16. listopada.

Robert Gašpert Poznati na sprovodu Saše Zalepugina

'Zbogom, dušo moja, jedino moje - čekaj me', poručila mu je Tihana tada.

Na posljednjem ispraćaju okupili su se, među ostalim, Lejla i Tarik Filipović, Anita Dujić, Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec, Ksenija Urličić, Snježana Mehun te brojna druga poznata lica, ali i otac bivše manekenke i poduzetnice Ive Jerković, Cvitan Jerković.

Robert Gašpert 

Cvitan je bivši poznati zagrebački maneken, a na sprovod je došao u tamnom kaputu sa šeširom i sivim šalom, dok je pogled skrivao ispod tamnih naočala.

Cvitan je nekada punio medijske stupce neslaganjem s kćeri, a duo navodno godinama nije razgovarao prije pomirbe. Bivša manekenka svojedobno je otkrila da njezinom bratu i majci spomen na očevo ime budi loša sjećanja.

Instagram 

Iva je također tvrdila da Cvitan koristi njezinu slavu za svoju popularnost, no čini se kako je to sve iza njih, a Iva je znala javno čestitati ocu rođendan.