ŠVICARSKI BRANIČ LJUBI ZANOSNU SRPKINJU: Kristini će večeras biti teško, rastrgana je između dvije nacije

Srpkinja Kristina Freuler udana je za švicarskog reprezentativca Remu Freulera, te će na Svjetskom nogometnom prvenstvu večeras navijati za obje zemlje.

Instagram

Reprezentacija Srbije danas igra odlučujuću utakmicu sa Švicarskom, koja će odlučiti o sudbini srpske reprezentacije i pitanju plasmana u osminu finala.

Mnoge ljepotice bodre svoje ljubavi u Kataru, a čini se da će najteže lijepoj Kristini, Srpkinji i supruzi proslavljenog braniča švicarske reprezentacije Reme Freulera.

Kristina Freuler, djevojački Šivčić, teško će podnijeti ovu utakmicu, budući da će to biti susret zemalja koje podjednako poštuje i voli.

No, ovo nije prvi put da se atraktivna Srpkinja nađe između dvije vatre. Naime, ista situacija dogodila se prije četiri godine u Rusiji, kada je tijekom Svjetskog prvenstva zajedno sa suprugom tadašnjeg švicarskog reprezentativca Stefana Zubera, također Srpkinjom Mirjanom, bodrila obje reprezentacije.

'Moje srce kuca za oba naroda, jer rođena sam u Švicarskoj i moj dečko igra za reprezentaciju, ali nikad ne zaboravim odakle sam. Tako ću i navijati', rekla je Kristina Šivčić prije 4 godine.

Podsjetimo, u Katru su i WAGS-ice o kojima se najviše pričalo tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva.

Zaručnica Luke Jovića, Sofija Milošević i supruga Predraga Rajković, Ana Rajković našle su se u centru seks-skandala o kojem bruji regija.

Instagram 

Izbornik srpske reprezentacije dozvolio je igračima da vide svoje obitelji, pa su tako i Sofija i Ana na Instagramu podijelile fotografije sa svojim partnerima.

U galeriji pogledajte više fotografija lijepe Kristine Freuler.

Instagram Kristina Freuler je supruga švicarskog reprezentativca Reme Freulera