FATALNA ANA BACILA KATAR U TRANS: Spremna za navijanje, ne obazire se na tračeve o seks-skandalu

Ana Rajković objavila je na Instagramu fotografije uoči odlučujuće utakmice za srpsku reprezentaciju.

Instagram

Supruga rezervnog golmana srpske reprezentacije Predraga Rajkovića, Ana Rajković stigla je u Katar prije dva dana kako bi podržala supruga i reprezentaciju u utakmici protiv Švicarske.

Ana je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s prijateljicom, a obje su odjevene u dresove reprezentacije.

Instagram 

Zatim je objavila i video iz automobila na kojem je ogrnuta zastavom. 

Instagram 

Podsjetimo, o seks-skandalu u srpskoj nogometnoj reprezentaciji bruji cijela regija, a glavni akteri su upravo Ana i Sofija Milošević te nogometaši Nemanja Gudelj, Luka Jović, Dušan Vlahović i Predrag Rajković.

Naime, kako pišu svi regionalni mediji, Ana je imala aferu s Vlahovićem, a spominjao se i trojac, no ne postoje nikakvi konkretni dokazi.

Za to vrijeme, lijepa brineta se nekoliko puta indirektno osvrnula na takve glasine. 'Ljubomorni uvijek izmisle priču, glupi šire dalje, a idioti vjeruju u nju', poručila je pored fotografije s bazena iz Dohe, a onda je objavila fotografiju sa suprugom te stavila emotikon svijeta.

Prošlog četvrtka podijelila je i video glumca Andrije Miloševića sa simboličnim riječima.

'Vi mislite što god hoćete, ali život ide dalje, on neće stati... Vi možete mrziti koga god hoćete, ništa se neće spektakularno dogoditi s vašim životom. Možete i voljeti koga god hoćete, isto se ništa neće dogoditi. Ali ono što će to učiniti vama, to je važno!'

Instagram 

Mnogi su Anin neodlazak u Katar na početku Svjetskog prvenstva povezali kao posljedicu seks-skandala, ali Ana je kod supruga otputovala tek sada zbog lošeg zdravstvenog stanja 2-godišnjeg sina.

'Preživjeli smo i gore. Vjerujte. Hvala svim novinarima koji su me ispoštovali i nisu objavljivali ništa o Tadijinom zdravstvenom stanju, a ostale lude koji misle da je najbolje napasti ranjenog lava, prevarili ste se. Čopor ga brani. Hvala vam', napisala je Ana i u jednom od Storyja na Instagramu.

Ana je inače bila poznata i prije nego što je stupila u vezu sa srpskim nogometašem, tada kao Ana Cakić. Jedna je od bivših ljubavi Veljka Ražnatovića, brata pjevačice Anastasije Ražnatović, a njihova je veza bila itekako popraćena u medijima.

Instagram 

Ana se u Katru družila i pozirala s Anastasijom, sadašnjom djevojkom Nemanje Gudelja, pa se čini da su nesuđene šogorice ostale u dobrim odnosima. Prije njega, Ana je ljubila nogometaša Crvene Zvezde, Srđana Mijailovića.

U galeriji pogledajte više fotografija fatalne Ane i Sofije koje su se našle u centru seks-skandala.

Instagram Sofija Milošević i Ana Rajković su srpske WAGs-ice