OČAJAN POKUŠAJ HARRYJA I MEGHAN DA ZASJENE WILLIAMA I KATE: Palača smatra da je njihov potez 'objava rata'

Nova najava Netflixovog dokumentarca princa Harryja i Meghan Markle smatra se 'objavom rata', tvrde kraljevski izvori.

Profimedia

Nova najava Netflixovog dokumentarca princa Harryja i Meghan Markle smatra se 'objavom rata', tvrde kraljevski izvori.

Prvi službeni teaser za Netflixovu dokumentarnu seriju Harry & Meghan, izašao je jučer - drugog dana visokoprofilnog posjeta princa i princeze od Walesa Bostonu.

Harry & Meghan Netflix najava  YouTube

Tijekom jednominutnog isječka, čini se da Meghan objema rukama briše suze dok joj teku niz lice, dok Harry sjedi i zabacuje glavu unatrag, naizgled u nevolji.

Harry kaže: 'Nitko ne vidi što se događa iza zatvorenih vrata… Morao sam učiniti sve što sam mogao kako bih zaštitio svoju obitelj', dok Meghan dodaje: 'Kada su ulozi ovako visoki, nema li smisla čuti našu priču od nas?'

Profimedia 

Fotografije Williama i Kate s Harryjem i Meghan na proslavi Dana Commonwealtha 2019. godine – godinu prije konačnog javnog kraljevskog angažmana u Sussexu na istom događaju – nalaze se među fotografijama, koje također uključuju mnoge osobne i privatne snimke koje prije nisu bile viđene.

To je dovelo do toga da su Sussexi optuženi za 'otmicu' Williamove i Kateine američke turneje.

Profimedia 

A jedan izvor je za Daily Mail rekao: 'Ne vidim kako bi itko to mogao gledati kao nešto drugo osim kao objavu rata.'

Dok je drugi dodao: 'Ništa od ovoga nije iznenađenje', te da vrijeme objavljivanja najave nije prošlo nezapaženo od strane osoblja palače.

Smatra da su se Harry i Meghan očito željeli nadmašiti veliki uspjeh Kate i Williama u Bostonu i zasjeniti ih objavom najave. 

Princ i princeza od Walesa uživali su u oduševljenoj dobrodošlici u SAD-u uoči večerašnje dodjele nagrade Earthshot kojom se slave ekološki projekti.

Profimedia 

Sinoć su obišli Piers Park, na temperaturama koje su se zbog hladnoće vjetra osjećale znatno ispod nule, kako bi naučili nešto o povijesti područja kojem sada prijeti porast razine mora.

No, unatoč njihovom uspjehu, posljedice optužbi Ngozi Fulani za rasizam protiv Williamove kume Lady Susan Hussey – za koje se kaže da su se dogodile u Buckinghamskoj palači – nastavile su se.

Lady Susan, koja je napustila svoju kraljevsku ulogu više od 60 godina nakon tvrdnji, ponudila je susret s Ngozijem kako bi se osobno ispričala, rekli su prijatelji jučer.

U galeriji pogledajte više fotografija zavađenih parova. 

Profimedia Prvo zajedničko pojavljivanje princa Harrya, Meghan Markle, princ Williama i Kate Middleton