'INAČE SE BOJIM, ALI SAD JEDVA ČEKAM DA ME BOLI': Ella napravila novi piercing na licu, pogledajte kako izgleda

Ella Dvornik pratitelje je iznenadila novom odlukom.

Instagram

Elli Dvornik prosinac je možda i najzauzetiji mjesec u godini. Naime, organizira darivanje povodom blagdana i svaki dan snima vlogove za svoj YouTube kanal. U najnovijoj 'epizodi' otkrila je da će na licu ponovno napravitiv piercing.

'Idem napraviti piercing kojeg želim jako dugo, ali nisam radila zato što sam imala previše piercinga na ustima. Bit će na licu. Inače se bojim kad idem raditi piercinge, ali sad jedva čekam da me boli. Ne znam kako da to opišem. Sad je još velik, morali su takvog stavit zato što će mi nateći, ali bit će puno manja štanga i kuglice', objasnila je.

YouTube 

Podsjetimo, Ella je krajem rujna bila na tretmanima uklanjanja tetovaža. 'Nisam nikada stavila fotografiju kako izgleda sada nakon jednog tretmana pa, s obzirom na to da je relevantna tematika, stavit ću vam na iduće Storyje malo detaljnije kako je izgledala prije, kakav je proces, bol, trajanje, fotografije i videa', napisala je tad Ella. 

Instagram 

'Dakle, ovo je tetovaža prije skidanja. Crveno je okolo jer vam namažu kremom koja vam malo utrne područje i drži se nekih 15-ak minuta... Bol je 10/10, neću vam lagati pa da me tamo psujete kada budete skidali. Ovo je fotografija od danas ujutro. Kao što možete vidjeti, jako puno je otišlo s jednim tretmanom tako da je vrijedilo boli', zaključila je Ella.

Tetovažu je odlučila ukloniti jer je 'ružna kao smrt'. Zatim je objavila kako tetovaža izgleda nakon nekog vremena. 'Evo da vidite tetovažu nakon drugog skidanja. Mislim da još jednom i gotovo', objasnila je.

Instagram 

'Dosta boli. Trajalo je 90 sekundi. Kad vam tek naprave tretman, ne kužite veliku razliku. Tek nakon nekoliko tjedana vidite koliko vam je tetovaže 'otišlo'. Cijena ovisi o tome što radite. Nema nikakvih krvarenja ni krasta. Ne boli nakon. Možda može svrbjeti, ali ja se ne sjećam ako me svrbjelo ili ne. Možete tražiti i lokalnu anesteziju, ali iskreno ne isplati vam se za tako kratki termin', objasnila je Ella. 

ZANIMLJIV UNBOXING I NOVI PIERCING | VLOGMAS 2022  YouTube