PLENKOVIĆ STIGAO U KATAR: Evo koga je sve premijer poveo na utakmicu, za jednog kažu da je isti on

Vatreni se danas bore za prolaz u četvrtfinale, a u Katar ih je došao podržati i premijer Andrej Plenković.

Twitter/Andrej Plenković

Sve je bliže ključna utakmica hrvatske nogometne reprezentacije protiv Japana. Vatreni se bore za prolaz u četvrtfinale, a u Katar ih je došao podržati Andrej Plenković.

Twitter/Andrej Plenković 

Uz premijera su doputovali i potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastructure, Oleg Butković, ministrica turizma i sporta, Nikolina Brnjac, te ministar gospodarstva i održivog razvoja, Davor Filipović. Također, Plenković je poveo sina Marija (7).

Twitter/Andrej Plenković 

Premijer je pozirao s izbornikom Zlatkom Dalićem te vratarom hrvatske reprezentacije, Dominikom Livakovićem. Fotografije su objavljene na službenom Plenkovićevom Twitter profilu.

Twitter/Andrej Plenković 

Puna podrška Zlatku Daliću i hrvatskim reprezentativcima @HNS_CFF jutros uoči utakmice osmine finala @FIFAWorldCup s Japanom! #Vatreni, cijela Hrvatska je uz vas!’, stoji u opisu objave.

Twitter/Andrej Plenković 

Inače, premijer i sin Mario nedavno su snimljeni u Zagrebu na košarkaškoj utakmici između Hrvatske i Poljske. Plenkoviću se i tada pridružila ministrica turizma i sporta, Nikolina Brnjac. Na jednoj fotografiji se može vidjeti kako je premijerov sin nešto objašnjavao ministrici i tati, a oni su ga pozorno slušali, a dio javnosti premijeru je poručio kako je Mario 'isti on'.

Marko Lukunic/PIXSELL 

Slično je bilo i na nedavno održanom Interliberu na koji je premijer došao sa sinom i kćeri, a dok se Mila sramežljivo skrivala, Mario je samouvjereno hodao ispred oca i pozdravljao okupljene oko njih, što je prilično samopouzdan potez za sedmogodišnjaka.

Plenkovićeva kći Mila (5) vjerojatno je bila kod kuće s mamom Anom Maslać i bratom Ivanom koji je rođen u ožujku ove godine.