NEPRIMJERENA HALJINA? Ona je dokaz da ljepota dolazi u raznim veličinama, a svoj broj kilograma nikad nije skrivala

Ashley Graham mnoge je iznenadila posljednjom pojavom na dodjeli nagrada.

Profimedia

Najpoznatija plus-size manekenka na svijetu mnoge je oduševila, a neke i razbjesnila novim pojavljivanjem na dodijeli britanskih modnih nagrada. Jedna je od rijetkih koja je uspjela preokrenuti pravila u modnoj industriji te je otvorila vrata mnogim djevojkama i ženama.

Naime, Ashley je na događaj stigla u satenskoj 'goloj' haljini i još jednom naglasila da se ne srami svojih oblina i da se sve žene trebaju slaviti na isti način.

Profimedia 

S velikim prorezom i sandalama te bijelim kaputom izgledala je kao milijun dolara. Dok su drugi bili oduševljeni modnom kombinacijom, nekima taj styling nije baš dobro sjeo i komentirali su da se ona tako ne može odijevati. Srećom, ona se na komentare nije obazirala i na tome joj se ipak mora čestitati!

Nedavno se na dodijeli MTV Video Music Awards pojavila u crnoj haljini čiji je gornji dio skrojen tako da pokazuje puno kože, a Ashley je posebno istaknula svoj trbuh na kojem se vide strije od prethodnih trudnoća.

Profimedia 

Ashley je već 20 godina u svijetu modelinga, a nedavno je sa suprugom proslavila 12. godišnjicu braka. Par ima troje djece. Ona često progovara o svojim 'nesavršenostima', a njen atežina se kreće između 90 i nešto te 100 kilograma, kako sama kaže.

'Budući da se naša tijela stalno mijenjaju, uvijek će biti pitanja o tome kakav odnos imate sa svojim tijelom. Kad sam ostala trudna s Isaacom, udarila sam se po glavi i rekla: 'U redu, morat ćeš i sama početi prakticirati ono što promoviraš svima', jer se moje tijelo mijenjalo nevjerojatno brzo. I nisam shvaćala što bi mi zapravo trudnoća donijela, od strija do debljanja od 25 kilograma. Sad se u ovoj trudnoći nisam baš mjerila, jer jednostavno ne želim znati.

Profimedia 

I bilo mi je korisno jer moje zdravlje ne određuje moja težina. Znam da se jako brinem o sebi i o bebama, ali još uvijek postoji ovaj razgovor koji vodim sa sobom. Tvoje tijelo je hram. Vaše tijelo je jako. Vaše tijelo to može učiniti', rekla je ranije Ashley.

Anketa

Milsite li vi da je Ashley Graham pretjerala s modnom kombinacijom?

Glasalo je 363 korisnika