PREMINULA MAJKA SLAVNE PJEVAČICE: Obje su se 'zaledile u vremenu', a 3 puta se razvela prije pronalaska prave ljubavi

Cher je potvrdila da je umrla njezina majka.

Profimedia

Glazbena diva Cher (76) potvrdila je na društvenim mrežama da joj je preminula majka Georgia Holt u 97. godini života.

'Mame nema više', napisala je pjevačica na Twitteru, a brojni obožavatelji su joj izrazili sućut.

Cher je u rujnu otkrila na društvenim mrežama da joj je mama u bolnici zbog upale pluća i drugih zdravstvenih problema. 'Mama je upravo izašla iz bolnice, imala je upalu pluća. Sada joj je bolje', obavijestila je kasnije fanove.

Georgia je rođena 9. lipnja 1926. u američkom gradu Kensettu, a bavila se glumom, manekenstvom i pjevanjem. Dobila je Cher s Johnom Paulom Sarkisianom od kojeg se razvela jer ga nikad nije bilo kod kuće. Nakon njega se udala za glumca Johna Southalla s kojim je dobila kćer Georganne.

Instagram 

Njezin treći brak je bio s menadžerom banke Gilbertom LaPiereom koji je posvojio njene kćeri. Njihova ljubav je također pukla, a Georgia je pronašla sreću s Craigom Spencerom. Bili su zajedno od 1976. i nikad se nisu vjenčali.

Inače, mnogi su se divili mladolikom Georginom izgledu kada bi Cher dijelila njihove fotografije. Komentirali su da izgledaju poput sestri, a ne majke i kćeri te da se čini kao da su 'zaleđene u vremenu'. Ponekad su skupa pozirale i bez šminke i oduševljavale javnost. 

Također,  fanovi su isticali da je očito od nje pjevačica naslijedila dobre gene, iako je i priznala niz estetskih zahvata faceliftinga, sređivanja nosa i grudi.