BOŠKO SKRIVA LJUBAVNI ŽIVOT NAKON RAZVODA: Povezivali su ga s još dvije Ive, no jedna je sve opovrgnula

Boško Balaban krije svoj ljubavni život nakon razvoda od Ive Radić.

Robert Gašpert

Bivši nogometaš Boško Balaban (44) ovih dana je privukao pozornost jer je navodno prijetio bivšoj supruzi Ivi Radić (45) i zbog toga je priveden.

Nakon što se razveo od Ive 2017. godine, malo je informacija bilo poznato o Boškovom ljubavnom životu. U prosincu prošle godine su 24sata pisala da Boško ponovno ljubi i da je viđen u rodnoj Rijeci u društvu atraktivne Zagrepčanke Ive.

Story 

Njegovi prijatelji su rekli da je jako zaljubljen, te da je par u vezi godinu dana. Balaban je tada navodno s djevojkom otputovao u Pariz i Tursku, a kasnije i u London.

Domaći mediji su pisali i nakon Boškova razvoda od Radić da on ljubi bivšu manekenku Ivu Kastrapeli, no ona je to demantirala. Istaknula je da nikada nije bila u nikakvom ljubavnom odnosu s Balabanom, niti je s njim bila na koncertu Sergeja Cetkovića u Lisinskom.

Story 

Iva nakon razvoda ljubi Beograđanina Nemanju Vučinića.

Podsjetimo, Boško se razveo 2017. od bivše Kraljice Hrvatske Ive Radić. Upoznali su se u rodnoj Rijeci 2001. Iva je odmah zapela za oko Bošku, koji se morao poprilično potruditi da osvoji Ivu. Vjenčali su se sljedeće godine kod matičara, a slavlje su održali u dubrovačkom hotelu Excelsior. Već sljedeće godine obitelj se proširila te im se u studenom 2003. rodila djevojčica Tasha.

Robert Gašpert 

U rano proljeće 2008. Boško i Iva odlučili obnoviti bračne zavjete i u crkvi te su se vjenčali 20. svibnja u crkvi sv. Franje i tada krstili i svoje drugo dijete, šestomjesečnog sina Ivana.

Treće dijete, kćer Tessu, Iva je rodila u ožujku 2012. godine. No, niti ova ljubav nije potrajala, a 2017. godine odlučili su staviti točku nakon 15 godina braka.