GLUMICA IZNENADILA DETALJEM IZ ODGOJA KĆERI: Dobila ih je s bivšim mužem, a njihov odnos izaziva divljenje

Drew Barrymore je progovorila o odgoju svojih kćeri i iznenadila jednim detaljem.

Profimedia

Drew Barrymore (47) iznenadila je javnost svojom izjavom da ne kupuje djeci darove za Božić.

Glumica iz braka s komičarom Willom Kopelmanom (44) ima kćeri Olive (10) i Frankie (8) o čijem je odgoju progovorila u intervjuu za Entertainment Tonight. 'Za svaki Božić ih vodim na putovanje. Ne kupujem im poklone za koje mislim da u njihovoj dobi ne vole', ispričala je Drew.

Instagram 

'Ne dajem im darove, već im kažem kako ćemo se sjećati mjesta koje smo posjetili, fotografija i iskustava i kako je to ono što im želim dati', dodala je glumica. Istaknula je kako smatra uspomenu za cijeli život boljim poklonom nego kuću za lutke ili nešto.

Rekla je da se sve zapravo izjednačilo u životu njezinih kćeri jer im je kupovala darove tijekom pandemije koronavirusa i objasnila je da su dobile iskustva. 'Ne žale se da im se ne sviđa što su dobile kada ih odvedem na izlet. Drago mi je što činim to što činim', ispričala je Barrymore.

Inače, glumica je dobila kćeri s trećim suprugom Willom s kojim je bila u braku od 2012. do 2016., a ostali su u prijateljskom odnosu nakon razvoda. On je prošle godine čak gostovao u njezinoj emisiji i pokazali su javnosti koliko se dobro slažu.

Instagram 

Glumica i komičar su se prisjetili svog medenog mjeseca u Irskoj iz 2001. 'Pješačili smo satima po ludim planinama. Bili smo odlučni u tome da dođemo do vrha, ali u određenim sam trenucima znala pomisliti da to nikada nećemo uspjeti', ispričala je Drew koja iza sebe ima tri razvoda. 

Tijekom emisije je hvalila bivšeg supruga i govorila da je vrlo poseban, divan i čaroban te da ga poštuje i voli. Par je tijekom braka proživio i požar u kući, a zahtjev za razvod je podnio komičar tvrdeći da su razlog nepomirljive razlike.

'Drew je divna žena. Volio bih da je naš brak uspio. Volim je puno i želim joj mnogo sreće', istaknuo je tada. Par se zaljubio tijekom snimanja filma 'Charlijevi anđeli' 1999., a Drew je bila uz Toma dok se borio s rakom testisa.

 Podsjetimo, Drew je još kao 11-mjesečno dijete počela glumiti u reklamama i kao sedmogodišnjakinja pojavila se u hit-filmu 'E.T.' kojeg je režirao njezin krsni kum, trostruki oskarovac Steven Spielberg. Imala je problematičan odnos s roditeljima koji se nisu brinuli za njezin odgoj nego su gledali koliki im profit donosi glumom.

Zbog toga je Barrymore potražila utjehu u drogi i alkoholu, no uspjela je pobijediti ovisnost.