NAJSLAĐA PODRŠKA U KATRU: Prije utakmice za broncu, naš Vatreni se igrao sa sinovima ispred hotela

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir se prije utakmice s Marokom igrao sa sinovima ispred hotela u Dohi.

Goran Stanzl/PIXSELL

Danas će se Vatreni u 16 sati boriti za treće mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru u utakmici protiv Maroka.

Osim u treninzima, naši nogometaši slobodno vrijeme provode i sa svojim najbližima koji ih podržavaju s tribina.

Tako su sada fotografi uslikali Antu Budimira kako se ispred hotela Hilton Doha, gdje je smještena reprezentacija Hrvatske, zabavlja sa svojim sinovima.

Goran Stanzl/PIXSELL 

31-godišnjak iz Zenice trenutno igra u španjolskom klubu Osasuna, a u reprezentaciju je došao s 29 godina. U braku je sa samozatajnom suprugom Monikom, a rijetke privatne informacije podijelio je u jednom intervjuu za 24 sata.

'Rat i sve okolnosti su utjecale na to da napustimo dom i 1992. godine dođemo u Veliku Goricu. Tata mi je poginuo u automobilskoj nesreći. Mama Janja je sa mnom i dvije sestre Irenom i Renatom došla u Turopolje. Mama se žrtvovala za nas, sve nam je omogućila', otkrio je tada, pa nastavio:

Instagram 

'Sestre su blizanke, starije su godinu dana od mene. One imaju svoj privatni posao, zajedno rade. Obje su završile Ekonomski fakultet, zbog toga su i mene 'natjerale' na fakultet. I ja sam u Zagrebu upisao ekonomiju i dobro mi ide. Ostalo mi je još sedam ispita do kraja. Moram se malo uključiti online, neću možda moći diplomirati u 2021. godini, ali u 2022. najkasnije hoću. Fakultet ipak nije na prvome mjestu - tu su obitelj i nogomet.'

Njegova supruga Monika je bila izbjeglica poput njega, ali iz Vukovara, a upoznali su se upravo u Velikoj Gorici.