JESU LI ONI OZBILJNI? Novi zahtjev Meghan i Harryja za obitelj je najbesramniji dosad, kraljice bolje da nema

Princ Harry i Meghan Markle navukli su bijes Britanaca nakon izlaska nove serije na Netflixu.

Profimedia

Netflix je nedavno objavio seriju o princu Harryju i Meghan Markle te je to postala glavna tema diljem svijeta. Mnogi se ne mogu načuditi kakve su sve besmislice protiv kraljevske obitelji izgovorene, a seriju je neugodno gledati. 

U petoj epizodi Harry je ispričao kako je njegovog brata, princa Williama, obuzeo bijes nakon što su Harry i Meghan priopćili obitelji svoj plan da napuštaju dvor. 'Bilo je zastrašujuće kada je brat vikao na mene dok je moj otac govorio stvari koje jednostavno nisu bile istina i moja baka koja je tiho sjedila i sve to prihvaćala', ispričao je.

Dokumentarna serija Harry i Meghan  YouTube

U istoj epizodi su u potpunosti preokrenuli govor preminule kraljice Elizabete iz doba kad je imala 21 godinu. U tom je govoru kraljica pozvala građane i sve svoje podanike da služe naciji Velike Britanije, no njezine riječi par je potpuno izokrenuo. Ispalo je da je naglasak stavljen na služenju kraljevskoj obitelji, a ne narodu kao što je kraljica rekla.

U siječnju izlazi Harryjeva autobiografija po nazivom 'Rezervni', a britanski mediji raspisali su se o šokantnoj tvrdnji da njih dvoje očekuju ispriku od kraljevske obitelji prije nego što odluče hoće li prisustvovati krunidbi kralja Charlesa koja će se održati iduće godine.

Harry i Meghan navodno zahtijevaju sastanak sa starijim članovima obitelji te žele da 'preuzmu odgovornost' za svu štetu koju su doživjeli. Ispriku par neće doživjeti dok ne priznaju svoje greške.

Meghan Markle i princ Harry dokumentarac  You Tube

Katie Nichols, urednica rubrike o kraljevskoj obitelji u Vanity Fairu, tvrdi da nema šanse da kraljevska obitelj napravi prvi korak.

'Ono što se mora dogoditi je priznanje da je bilo pogrešaka s obje strane, a tek nakon toga se može otvoriti put k pomirenju.

No, Charles zna da podijeljena monarhija nije monarhija kakvu svijet želi vidjeti. Harry jako dobro zna da se William neće osvećivati. Mislim da je odluka palače da se nikad ne žali i nikad ne objašnjava u ovom slučaju apsolutno ispravna strategija jer bi svaki komentar ovdje samo dodao ulja na vatru', rekla je.

Britanska javnost je, blago rečena, bijesna, a sada su sve oči uprte u kraljevsku obitelj i daljnje poteze. Kako je Božić vrijeme mira i blagostanja, tko zna, možda nas ova obitelj iznenadi postupkom prema odbjeglom paru.

Profimedia Princ Harry i Meghan Markle su objavili svoje intimne fotografije sa svadbe.