KADA SE PROSLAVILA, PUKAO JE NJEN 18-GODIŠNJI BRAK: Njezin privatni život je pravi misterij, no znaju se dva detalja

Zvijezda serije 'Malcolm u sredini' Jane Kaczmarek slavi 67. rođendan.

Profimedia

Jane Kaczmarek proslavila se ulogom majke Lois u popularnoj seriji 'Malcolm u sredini', a danas slavi 67. rođendan.

O glumici je malo detalja poznato kada je riječ o njezinom privatnom životu. Rođena je u Milwaukeeju kao kći učiteljice Evelyn i zaposlenika ministarstva obrane Edwarda Kaczmareka koji su poljskog porijekla. Odrasla je u gradu Greendaleu, a ima dva brata i sestru.

Profimedia 

Jane se probila u svijetu glume kada su je 1999. angažirali za kao Lois u seriji 'Malcolm u sredini' koja se počela emitirati u siječnju 2000. Ta uloga joj je donijela tri nominacije za Zlatni globus i sedam nominacija za Primetime Emmy, a kritičari su je pohvalili zbog njezinog komičarskog talenta i nazvali je ženskim Homerom Simpsonom.

'Prije 'Malcolma u sredini' nisam čak ni mogla dobiti audicije za komedije. Glumica sam neduhovite ljude', rekla je Jane jednom prilikom. Glumica se pojavila u serijama 'Jake and the Never Land Pirates', 'The Middle' i 'Law & Order: Special Victims Unit'.

Profimedia 

Koliko je poznato, Jane je trenutno slobodna, a iza sebe ima razvod od kolege Bradleyja Whitforda (63). Par se vjenčao 15. kolovoza 1992. i dobio kćeri Mary (20) i Frances (25) te sina Georgea (22).

Par je iznenadio javnost kada je u lipnju 2009., a sve je postalo službeno u listopadu 2010. Jane izbjegava govoriti o ljubavnom životu i razlozima kraha svog braka. No kako su pisali američki mediji, njezin suprug je htio razvod.

Profimedia 

'Dobra stvar je što shvaćaš da imaš priliku potpuno se redefinirati i započeti život ispočetka, htio to ili ne. To je također, na smiješan način, oživjelo moju želju da ponovno radim svašta', jednom prilikom je glumica ipak progovorila o svom privatnom životu.

'Jedna vrlo mudra osoba rekla mi je: 'Možeš se razvesti i biti što god želiš.' To je apsolutno razorno, ali onda stvarno morate odbaciti to i nastaviti sa životom', dodala je. Objasnila je i kako je ostala u odličnim odnosima s bivšim suprugom koji se kasnije opet oženio.