IVA ŠULENTIĆ PONOVNO NA METI NAPADA: Fanovi Dejana Lovrena zamjerili joj jedan potez, 'nastradao' i Luka Bulić

Voditeljicu Ivu Šulentić na Instagramu su napali obožavatelji Dejana Lovrena.

promo

Doček Vatrenih na glavnom zagrebačkom trgu zaradio je brojne kritike, a najviše negativnih komentara dobili su voditelji Luka Bulić i Iva Šulentić. Na tu temu oglasile su se i neke poznate osobe kao i navijači te obožavatelji naših reprezentativaca.

Voditeljica je ispod posljednje fotografije koju je objavila na Instagramu dobila brojne kritike i uvrede, ali ovoga puta ne zbog 'revanja i urlikanja'.

Najveći broj komentara odnosi se na Dejana Lovrena, a njegovi strastveni obožavatelji zamjeraju voditeljici što je prekinula nogometaša u pjevanju Thompsonove pjesme.

Instagram, ivasulentich 

Nisu zaobišli ni Instagram profil Luke Bulića, koji je zbog mnogobrojnih uvredljivih komentara morao zabraniti komentiranje ispod zajedničkog selfieja voditelja s dočeka.

Podsjetimo, u Ivinu obranu nakon napada stala je pjevačica i voditeljica Ida Prester.

Instagram 

'Apsolutna podrška dragoj Ivi Šulentić, super voditeljici i mojoj čestoj partnerici. Voditi doček nogometaša istodobno za TV i raju na trgu je brutalno teško. Ne znam tko bi se tu snašao. Dosta kritiziranja! Iva je vrhunska profesionalka i to znate', poručila je na Instagram storyju uz njihovu zajedničku fotografiju.

Oglasila se i voditeljica Marijana Perinić koja je također objavila fotografiju s Ivom.

'Iva Šulentić je u svojoj dugogodišnjoj karijeri odradila na tisuće i tisuće televizijskih, koorporativnih, zabavnih i ostalih voditeljskih angažmana. Besprijekorno ili da nacrtam - bez greške, greškice, ma niti jedne mrlje, a kamoli skandala, u poslu kojeg radi još od kad je bila tinejdžerica. Jučerašnji nastup je proglašen katastrofom, fijaskom, jednom velikom GREŠKOM (da, velikim slovima) u njenoj do jučer neokaljenoj karijeri. Da, 1 nastup od preko 1000 koje je odradila. I zato je treba drvljem i kamenjem. Stvarno? Jer ti si savršen i bezgrešan. Jer ti si savršena i bezgrešna. Iva NE zaslužuje ovakav javni linč. Shule, glavu gore!', poručila je Marijana na Instagramu, a pratitelji su podržali njezine riječi.

U galeriji pogledajte neke od komentara koji se nalaze ispod Ivine objave na Instagramu.

Instagram, ivasulentich Komentari ispod fotografije Ive Šulentić