NJEN BIVŠI SPAVAO S 3000 ŽENA, A UDALA SE ZA NJEGA ZBOG OVOGA: Sin ga je ignorirao 10 godina, ona mu je brzo oprostila

Isabel Preysler je majka Enriquea Iglesiasa, a privlaži pažnju gdje god se pojavi.

Profimedia

Enrique Iglesias (47) ima poznate roditelje, a dok se često priča o njegovom ocu, 79-godišnjem pjevaču Juliju, njegova 71-godišnja majka Isabel Preysler je u drugom planu.

Glazbenikova majka je novinarka i televizijska voditeljica i neki je svrstavaju u najljepše žene u Španjolskoj dok drugi smatraju da je pretjerala s estetskim zahvatima. Isabel se nedavno pojavila na vjenčanju svoje stilistice Cristine Reyes u Madridu, a kao i uvijek, plijenila je pažnju tamošnje javnosti. Bila je u pratnji kćeri Tamare Falco (41), reality zvijezde koju zbog česte prisutnosti u medijima nazivaju španjolskom Kim Kardashian.

Profimedia 

Isabel ima bogat privatni život i karijeru, a Tamaru je dobila s Carlosom Falcom, petim markizom od Grinona koji je preminuo 20. ožujka 2020., a razveli su se 1985. U braku s pokojnim suprugom Miguelom Boyerom dobila je kćer Anu (33). Razveli su se 2014.

Iz braka sa slavnim pjevačem Julijom Iglesiasom ima sinove Enriquea i Julija Iglesiasa mlađeg (49) te kćer, novinarku Chabeli (51). Julio je bio Isabelin prvi suprug i vjenčali su se 1971. Brak im je potrajao osam godina jer su voditeljicu umorile njegove nevjere.

Pjevač se zaljubio na prvi pogled u Isabel, a trebalo mu je neko vrijeme da je osvoji. Kada je napokon pristala izaći s njim na spoj i započeli su vezu, nekoliko puta ju je zaprosio. No Isabel ga je odbijala sve do jednog trenutaka, a priznala je što je presudilo.

'Mogla bih reći da smo se vjenčali jer smo bili zaljubljeni i to bi bila istina, no istina je da je razlog što sam bila trudna', ispričala je jednom vlasnica kozmetičkog brenda. 

Profimedia 

Svojom iskrenošću je voditeljica osvojila javnost, a nakon svega nije odustala od ljubavi i od 2015. je u vezi s peruansko-španjolskim piscem Marijem Vargasom Llosom (86). No posljednjih mjeseci se šuška da su prekinuli i više ne žive zajedno.

Nakon razvoda su Julio i Isabel ostali u prijateljskim odnosima i čak je svojedobno radila intervju s njim, no često se priča da on nema dobar odnos sa sinom Enriqueom i navodno nisu pričali 10 godina. Razdor između oca i sina počeo je rano. Roditelji su mu se razveli dok je još bio dječak, a dobar dio odrastanja proveo je uz dadilju, budući da je Julio dosta vremena provodio na turnejama.

Profimedia 

Kad je napunio 15 godina, već je svirao s dvojicom starijih glazbenika, uključujući Roberta Moralesa, koji je kasnije svirao i na Enriqueovom prvom albumu, koji je bio neviđen uspjeh. Nije želio da mu se otac miješa u planove, niti je želio da mu poznato prezime pomogne u karijeri. Stoga je posudio novac od dadilje i snimio demo vrpcu sa španjolskom i dvije engleske pjesme. U početku je nastupao pod umjetničkim imenom Enrique Martinez i predstavio se kao pjevač iz Gvatemale.

Kada je Julio Iglesias saznao za sinov uspjeh, ali i prvi potpisani ugovor, nije bio pretjerano impresioniran. Brinuli su ga hirovi glazbene industrije i ono što je doživio tijekom karijere, zbog čega je pokušao spriječiti sina da se odluči na glazbenu karijeru.

Profimedia 

U mladom je Enriqueu to, čini se, samo potaknulo želju da uspije u glazbenoj industriji, a nikada nije krio da želi ponoviti, ako ne i nadmašiti, uspjeh koji je postigao slavni Julio.

Koliko se otac i sin, za kojima su ludovale generacije žena, razlikuju u razmišljanju i odnosu prema svijetu dokazuje i činjenica da se Enrique skrasio čim je upoznao ljubav svog života, dok je Julio poznat kao veliki zavodnik. Pričalo se svojedobno čak i da je slavni Julio bio s 3000 žena. On sam je jednom prilikom prokomentirao tu glasinu.

'Ne brojim. Jako poštujem žene. Učim od žena, obožavam žene. Naravno da volim flertovati, oduvijek sam volio. Kao u svemu tu postoji fantazija, a stvarnost je takva da sam ja otac osmero djece. Ali, ne mogu ići od kuće do kuće i govoriti da nije istina ono što piše u novinama pa tako ova fantazija ostaje', rekao je pjevač.

Julio se 2010. oženio s 22 godine mlađom nizozemskom manekenkom Mirandom Rijnsburger te imaju sinove Miguela, Rodriga i Guillerma i kćeri blizanke Cristinu i Victoriju.