DA BI IZBJEGLA SIROMAŠTVO POSTALA HEFNEROVA PRILEŽNICA: Trpjela nezamislive strahote od kojih se i danas oporavlja

Bivša Playboy zečica i djevojka Hugha Hefnera proživjela je prave užase, a ovo je njezina priča.

Profimedia

Holly Madison neosporno je, uz Pamelu Anderson, najslavnija Playboy zečica svijeta. Platinasta plavuša osam je godina bila ljubavnica i djevojka Hugha Hefnera, vlasnika i kreativnog začetnika časopisa Playboy, a njezina je životna priča vrlo turbulentna. Kako je Holly na današnji dan proslavila svoj 43. rođendan, odlučili smo se prisjetiti svih turbulencija koje je tijekom života proživjela.

Profimedia 

Dakle, Holly je danas znana kao TV voditeljica, model za donje rublje i bivša Hefnerova djevojka, a proslavila se zahvaljujući reality showu 'The Girls Next Door', kao i u vlastitom showu 'Holly's World', a koji se emitirao od 2009. do 2011. godine. Svoja je intimna iskustva života u Playboy vili pretočila i u dvije autobiografske knjige koje su postale bestselleri kao i u dokumentarac koji je podigao puno prašine.

Inače, ova je ljepotica odrastala na Aljasci, a malo tko zna da je kasnije diplomirala na Sveučilištu u Oregonu i to dramske umjetnosti i psihologiju. Život joj se promijenio kada se kao studentica jednom slučajno natjecala na jednom izboru za Miss te privukla pažnju Playboy agenata – koji su je vrbovali da se skine za njihovu naslovnicu. Zbog toga što se pokazala kao prirodan talent za fotografiranje i modeling, ubrzo je postala omiljena Playboy zečica, kao i djevojka legendarnog Hugha Hefnera, obožavatelja žena i seksa koji je od nje bio desetljećima stariji.

Uselila se tako u njegovu vilu kada je imala 21 godinu, a ostala je tamo živjeti dugi niz godina – tijekom kojih je proživjela razne užase.

Naime, Holly se uselila u Hefnerovu vilu zato što je zamalo postala beskućnica, pa joj nije preostalo ništa drugo no prihvatiti njegovu ponudu. No, za to je platila skupu cijenu. U vili tog medijskog mogula živjele su i druge njegove djevojke, a sve bi se svaku noć morale 'izredati' na njemu na barem nekoliko minuta. On je gutao Viagru kao bombone, a one ga zadovoljavale unatoč tome što to nisu željele.

Uz sve to, Playboyeve zečice koje su živjele u Hefnerovoj vili su bile stalno promatrane, ograničavalo im se kretanje te nisu smjele dolaziti kući iza 9 navečer. Drugi im se muškarci apsolutno nisu smjeli ni približiti, a Holly je sve to stoički trpjela te je čak priznala da se u jednom trenu zaljubila u Hefnera. Tako je izjavila da se željela za njega udati i roditi mu djecu, no on je to odbio. Nikako nije želio zakonski podijeliti svoje bogatstvo s njom već ju je samo iskorištavao.

Story 

Par je na kraju prekinuo svoju neobičnu vezi 2008. godine, a trebale su proći godine da na površinu isplivaju ružni detalji njihova odnosa. Tako je Holly javno progovorila o verbalnom zlostavljanju kojem ju je svojedobno podvrgnuo Hefner.

'Kosa mi je bila jako duga, prirodna i poželjela sam je odrezati kako bih izgledala malo drukčije. Kad sam se vratila s kratkom kosom, Hugh je urlao da zbog toga izgledam staro, tvrdo i jeftino', požalila se, a tu je priču za američke medije potvrdila i njezina bivša kolegica Bridget Marquardt.

Profimedia 

'Hefner je Holly govorio prilično grube stvari. Jednom je imala crveni ruž, a on joj je naredio da ga odmah skine jer ne voli crvene usne. A činilo se da mu nije smetao na drugim ženama. Bilo je baš frustrirajuće svakodnevno živjeti s tim dramama i napetostima. Hollyna nesreća bila je vidljiva, definitivno se moglo primijetiti kako postaje sve depresivnija i tužnija', otkrila je Marquardt.

Nakon prekida s Hefnerom je Holly rekla kako više nikada ne želi biti u vezi s ikim. No, 2011. se zaljubila u Pasqualea Rotellu te se za njega i udala 2013. Dobili su zajedničku kćerkicu, a zatim i sina 2016. Na kraju su se ipak razveli 2018., a Holly sada uživa u samačkom životu, a tvrdi i da još uvijek ide na psihoterapiju kako bi zaliječila svoje traume iz prošlosti.