'A NIKAD SE TEŽE NATJERATI': Antonija Blaće se vratila vježbanju nakon blagdanskih delicija, ovako izgleda na treningu

Domaća voditeljica Antonija Blaće otkrila kako izgleda na treningu nakon blagdanske prehrane.

Instagram

Domaća voditeljica Antonija Blaće na svom Instagramu često dijeli situacije iz privatnog života, a kao i većina, tako je i ona posljednjih nekoliko dana uživala u blagdanskoj kuhinji i delicijama.

Ipak, nakon nekoliko dana opuštanja, otkrila je da se vratila vježbanju.

'Nikad se teže natjerati nakon ovih božićnih obroka. Ali, tu smo jer znam koliko ću se bolje osjećati nakon. A samo 20 minuta', napisala je Tonka uz video iz dvorane nakon čega je otišla na koncert Zdravka Ćolića u Areni Zagreb.

Instagram 

Inače, Blaće je prošle godine objavila knjigu 'Ljego bez parea' koja na jednom mjestu okuplja sve što je Antonija naučila o mršavljenju učeći od raznih nutricionista i trenera te kroz vlastito iskustvo.

Da se i sama pridržava svojih savjeta i da joj to itekako pomaže u skidanju kilograma, otkrila je jednom prilikom kada je izjavila da je izgubila čak 12 kilograma, a svoje rezultate ponosno dijeli na društvenim mrežama.

Za Story.hr je u rujnu ove godine otkrila možemo li očekivati nastavak priručnika.

'Plan s projektom 'Ljeto bez parea' je taj da se razvije u drugom smislu. Htjela bih raditi kulinarske radionice, ali ne da ja učim ljude kuhati jer ne kuham dovoljno dobro, nego da prođemo zajedno neke trikove za brzu i jednostavnu pripremu jela koja 'smijete' jesti ako želite smršavjeti. Uglavnom je ženama problem to što bi suprug jedno, dijete drugo i onda prave pet različitih jela i imaju bezbroj lonaca na štednjaku, polude i pred razvodom su vjerojatno svaki treći dan, pa bih im tako htjela pokušati olakšati život', rekla nam je Blaće. 

Otkrila nam je i kako razmišlja o eventualnom prelasku na veganstvo. 'Trenutno eksperimentiram u kuhinji s proteinima druge vrste pa ako u budućnosti, jednoga dana, budem ozbiljni vegan, mogao bi se dogoditi nastavak priručnika', zaključila je tada.