'ŠTO AKO KAŽEM DA JE LIJEPO I SVE POKVARIM?': Vesna Pisarović rijetko spominje supruga, no jednom je napravila iznimku

Vesna Pisarović je 13 godina u braku s Ozrenom Pupovcem, sinom saborskog zastupnika Milorada Pupovca.

Mario Poje/Marko Lukunic/PIXSELL

Vesna Pisarović jedna je od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima, a koliko je publika voli dokazuje činjenica da se za svaki njezin koncert traži karta više iako je nije bilo na sceni više od 15 godina.

Jurica Galoić/PIXSELL 

Jedna je od onih glazbenica koja privatni život čuva podalje od očiju javnosti i gotovo nikad ne govori o svom ljubavnom životu. No zna se da je 13 godina u braku s Ozrenom Pupovcem, sinom saborskog zastupnika Milorada Pupovca.

Marko Lukunić/PIXSELL 

Njihova ljubav je navodno od početka ležerna i imaju skladan bračni odnos. Vjenčali su se u listopadu 2009. godine. Nedavno je otkrila što je iz svog braka naučila o ljudskim odnosima.

Mislim da je najljepše to sročio Halil Džubran u svom ‘Proroku’: ‘Ljubite jedno drugo, ali ne pravite spone od ljubavi, neka radije bude uzburkano more među obalama vaših duša’, poručila je za Večernji list.

Mario Poje 

Krajem travnja ove godine napunila je Dom sportova, a evo što je uoči koncerta odgovorila na pitanje hoćemo li u prvim redovima vidjeti njezinog supruga.

Supruga? Ne, ne znam, to ne miješam nikada’, rekla je za Unu TV.

Na pitanje sluša li on njezine pjesme, odgovorila je: ‘On sluša mene, ali to su dva svijeta koja ne miješam. Kao što ne miješam pop glazbu i jazz, tako privatni život ne miješam s glazbom uopće’.

Goran Čižmešija 

Zašto ne voli govoriti o svom braku, priznala je samo jednom:

'Što ako kažem da je lijepo i sretno i sve pokvarim? Onda bolje da šutim’, rekla je kroz smijeh za IN magazin početkom 2020. godine.

Vesna i Ozren su do 2020. živjeli u Berlinu, ali su se uslijed pandemije odlučili vratiti u Hrvatsku. Pjevačicu smo jednom prilikom pitali zna li tajnu sretnog i zadovoljnog života.

Znam samo da je svatko treba otkriti sam’, kazala je za Story ove godine.