'KRUG S ILEGALNO KORIŠTENIM...': Nikolina Pišek pokazala kako kliže u nedopuštenom 'društvu'

Domaća voditeljica Nikolina Pišek na Instagramu je pokazala svoje vještine klizanja na zagrebačkom Tomislavcu.

Instagram

Domaća voditeljica Nikolina Pišek na svom je Instagramu podijelila kako provodi blagdansku atmosferu u Zagrebu.

Naime, na Storyjima je objavila nekoliko videozapisa na kojima se kliže u Ledenom parku na Tomislavcu.

Instagram 

'Prvi krug s ilegalno korištenim medvjedom koji se ne ustupa tako lako maloljetnicima', napisala je Nikolina uz prvi video pa u drugom dodala: 'I onda se pokazala sva raskoš talenta zatomljavanog godinama'.

Instagram 

Inače, prije nekoliko je dana Nikolina objavila posebne fotografije kojima je obilježila važan dan svog prijatelja Nikole Milojevića.

'Bio je predivan party. Tema glitter&glow, ja koja zadovoljavam sve zadane parametre i na visini sam zadatka. Povod? Jedna obljetnica mog dragog prijatelja, Nikole Milojevića, kojeg znam dovoljno dugo da bih objavila treću fotografiju.

Nju ćete vidjeti ako scrollate, a znam da to svi rade... Nastala je prilikom jednog obiteljskog putovanja i uz prisustvo i suglasnost naših tadašnjih supružnika. A ovdje je da bi istaknula ne toliko poznate kvalitete tog nanovo momka i poželjela mu da u nadolazećoj godini ludo zavoli.

Znam da će nastati krkljanac. Idem si napraviti kokice, zavaliti se u naslonjač i promatrati', napisala je Nikolina u opisu tri fotografije.

Na jednoj je pozirala sama u prekrasnoj šljokičastoj haljini, na drugoj s Nikolom iste te večeri, a na posljednjoj, koja je izazvala i najviše pažnje, pozirala je s Nikolom u kupaćim kostimima na pješčanoj plaži na Sejšelima.

Instagram 

U komentarima su pratitelji najviše hvalili nju i njezinu figuru koju održava u teretani.

'Krenula sam nedavno s treniranjem nakon dugo vremena. Imala sam pauzu nekih šest mjeseci, jednostavno nisam mogla. Eto, sad sam se vratila vježbanju i jako sam sretna jer me to drži onako s dobrom dozom serotonina i dopamina. To je uglavnom jedini režim koji prakticiram', rekla je Nikolina nedavno za Story.hr.