DOBIO 6 DJECE, PREVARIO ZARUČNICU PA SE OŽENIO 14 GODINA MLAĐOM: Svaku je varao, a jedino ga je ona uspjela smiriti

Jude Law imao je burnu ljubavnu prošlost, a povodom njegovog rođendana smo se odlučili prisjetiti svih skandala kojima je punio stupce tabloida.

Profimedia

Glumac Jude Law proteklih je godina glumio najpoznatijeg svjetskog svećenika u HBO-ovoj seriji ‘Mladi Papa’, a zapravo je u privatnom životu bio je sve samo ne uzoran primjer vjernosti i morala. Ovaj britanski zavodnik na današnji dan je proslavio svoj 50. rođendan, a mi smo se odlučili prisjetiti svih njegovih seks skandala koji su nas tijekom godina šokirali.

Dakle, 50-godišnji Jude danas oduševljava i izgledom i glumom, a iako se u medijima danas većinom pojavljuje u medijima zahvaljujući svojim brojnim poslovnim projektima, nekoć je bio primarno znan kao plavooki zavodnik koji je varao svaku koju je stigao te u krevet odvodio bilo koju koja se dala odvesti.

Profimedia 

Ovaj dobitnik nagrade BAFTA, višestruki kandidat za Zlatni Globus i Oscar, prije 20-ak godina bio je poznat po svojim seks skandalima i aferama. Naime, britanski ljepotan je od 1997. do 2003. bio u braku sa Sadie Frost, kolegicom glumicom koju je upoznao za vrijeme snimanja filma ‘Shopping’. Sadie mu je rodila troje djece, a brak je neslavno završio zbog glumčeve afere sa Siennom Miller.

Profimedia 

Miller i Law su se upoznali na snimanju filma ‘Alfie’ 2003., a samo par mjeseci nakon upoznavanja su se i zaručili. Ipak, ljubav nije potrajala jer Law očito nije bio spreman obvezati se samo jednoj ženi. Prevario je Siennu, a u srpnju 2005. glumac je izdao javno priopćenje u kojem se ispričao svojoj zaručnici jer ju je varao s dadiljom svoje djece. Očekivano, lijepa Sienna nije mu to oprostila pa su prekinuli u 2006., nakon par mjeseci pokušavanja da prošlost ostave iza sebe.

Profimedia 

Taj ljubavni brodolom nije spriječio glumca da potraži utjehu u naručjima drugih ljepotica, pa je tako 2008. postao otac po četvrti put. Njegova kratka veza s manekenkom Samanthom Burke rezultirala je rođenjem Lawove druge kćeri, a 2015. je dočekao i svoju treću kćer. Tako je 2015. s Catherine Harding dočekao svoje peto dijete i time postao otac tri djevojčice i dva dječaka.

Profimedia 

Ipak, niti jedna od dama koje su mu rodile djecu ga nisu uspjele odvesti pred oltar po drugi puta. Uspjelo je to tek nedavno Phillipi Coan u svibnju 2019. godine, a 2020. glumcu je 14 godina mlađa supruga rodila i njegovo šesto dijete.

Prijatelji i obitelj glumca nadaju se da će se uz svoju novu odabranicu napokon skrasiti trajno te da i nju neće prevariti s nekim mlađim ‘modelom’ ljepotice.