TRUDNA ANĐELKA PRPIĆ U ZAGRLJAJU NOVOG PARTNERA? Glumica uhvaćena u šetnji vidno neraspoložena

Glumica Anđelka Prpić je u petom mjesecu trudnoće, a sada je uhvaćena je u šetnji.

Instagram

Glumica Anđelka Prpić već je neko vrijeme u središtu medijske pozornosti kada se doznalo da je u drugom stanju te da čeka dijete s Markom, najboljim prijateljem njezinog bivšeg supruga.

Instagram 

Glumica i njezin partner ne oglašavaju se u javnosti, ne žele o tome govoriti. Ipak, kamere emisije 'Paparazzo Lov' uspjele su snimiti glumicu koja je u petom mjesecu trudnoće.

Anđelka Prpić i novi dečko u emisiji Paparazzo Lov  YouTube / Paparazzo Lov

Ekipa ove emisije snimila ju je u šetnji u blizini zgrade u kojoj živi, ​​gdje joj se već jasno vidi trudnički trbuščić. Po izrazu njezina lica dalo se zaključiti da glumica nije baš najbolje raspoložena.

Screenshot YouTube, Paparazzo lov 

Glumicu je novinarska ekipa uspjela snimiti i u zagrljaju nepoznatog muškarca, po svemu sudeći Marka, njezinog novog partnera.

Screenshot YouTube, Paparazzo lov 

Visoki muškarac držao je ruku preko Anđelkinog ramena dok su hodali, a izgledao je kao pravi džentlmen noseći glumičine stvari.

Podsjetimo, vijest da je Anđelka trudna s najboljim prijateljem bivšeg supruga iznenadila je njihove zajedničke prijatelje.

Damir Dervišagić/Kurir 

'Anđelka je trudna pet mjeseci, a otac djeteta je jako dobar prijatelj njenog bivšeg supruga. On mu je trebao biti kum na vjenčanju sa ženom s kojom je bio 11 godina, ali kako su prekinuli, do vjenčanja i kumstva nije došlo', otkrio je pouzdani izvor za Kurir.

Navodno je zbog Anđelke ostavio partnericu s kojom je bio u vezi 11 godina. Raskid se dogodio u ožujku ove godine, a pretpostavlja se da su on i glumica od tada zajedno.

Inače, izvjesni Marko je bio i na njihovom vjenčanju 2011. godine.

Fotografije na njezinom Instagramu pokazuju da su prije bili prijatelji, a čak su zajedno proslavili i njezin rođendan 25. listopada.