SUSTIGLI GA GRIJESI IZ PROŠLOSTI: Slavni glazbenik napravio dijete usvojenoj kćeri, ona sad odlučila naplatiti dugove

Steven Tyler optužen je za seksualno zlostavljanje maloljetnice.

Profimedia

Život slavnog rockera, frontmena grupe Aerosmith, Stevena Tylera, mogao bi poslužiti kao predložak za neki film, no taj ga film definitivno ne bi prikazivao u najboljem svjetlu.

Njegove bizarne izjave, ponašanje i legende koje ga prate desetljećima se prenose u svijetu showbusinessa, ali i svjetskih tabloida. Sad su ga, u 75-godini života počeli sustizati grijesi iz mladosti.

Profimedia 

No, krenimo redom. Tyler je od najranijih dana bio vrlo buntovno dijete. Djetinjstvo je proveo u Bronxu, a navodno je nevinost izgubio u dobi od sedam godina s blizankinjama iz Francuske, nakon službe u crkvi. Prvo su se igrali u dvorištu, a potom su otišli u svoju kuću, gdje se i dogodio sam čin, što je kasnije ispričao u brojnim intervjuima.

Poznato je i da je Steven otac holivudske glumice Liv Tyler, o kojoj je imao zaista neprimjerene izjave. Naime, za svoju kćer je Tyler izjavio da ga privlači.

'Kako da oca ne privlači njegova kći? Pogotovo kada je ona poveznica između njega i žene koju je oženio? Osim ako je riječ o ružnom muškarcu, otac će uvijek osjećati seksualnu privlačnost prema svojoj kćeri, na nekoj razini', rekao je Steven.

Profimedia 

No, najbizarnija priča koja je obilježila njegov život je ona o njegovoj ‘vezi’ s tad16-godišnjom Julijom Holcomb koju je prvo uzeo 'pod svoje', a potom i zakonski posvojio.

Njihova veza bila je burna, a u jednom trenutku on joj je napravio dijete. Međutim, tada je otišao na turneju i poslao svog menadžera da natjera Juliju na pobačaj. Stephen je tada već bio u ozbiljnoj vezi s majkom Liv Tyler, no Julia to nije znala.

Nakon požara u zgradi u kojoj je pukom srećom preživjela, Julia pristaje na pobačaj, te se vraća u obiteljsku kuću, a Stevenu se više nikada nije javila, iako ju je nekoliko puta pokušao nazvati. Čak je, mnogo godina kasnije, uplatio pola milijuna dolara njenoj udruzi za zlostavljanje djevojke i žene.

Steven je rijetko govorio o Juliji, ali je u svojoj autobiografiji govorio o pobačaju.

Profimedia 

'Bila je to velika kriza. Strašno je kad znaš da u ženi raste novi život, ali svi oko tebe te uvjeravaju da će ta stvar u njenom trbuhu uništiti živote svih, pa i tebe i nje. Onda odeš doktoru, on joj ubrizga nešto u trbuh dok gledaš i onda ubrzo vidiš mrtav fetus. Bio sam shrvan i pitao se što sam napravio', napisao je u svojoj autobiografiji, a pjesmu 'Janie's Got a Gun' posvetio je Juliji.

Julia se ovih dana ponovo pojavila u njegovom životu i to tako što je u Los Angelesu predala tužbu protiv njega, a iako u časopisu Rolling Stone, koji je prvi s ovom viješću izašao u javnost, nije navedeno njegovo ime, već ga skrivaju iza nadimka ‘Defendant Doe’, upravo je spomenuta autobiografija i opis njihova odnosa otkrila o kome se radi.

You Tube  Julia Holcomb o Stevenu Tyleru

Holcomb je već ranije govorila o vezi s Tylerom, a sad ga je sudskim putem optužila za seksualni napad, seksualno zlostavljanje i namjerno nanošenje emotivne boli te je također navela da joj je davao drogu nakon što je preuzeo skrbništvo nad njom i natjerao je da pobaci.

U svojoj knjizi, bez navođenja njenog imena, Tyler je napisao da je njegova draga tad imala 16 godina, da je zamalo imao ‘mladenku tinejdžericu’ i da su se ‘njeni roditelji zaljubili u mene, potpisali su papire i dali mi skrbništvo da me ne bi uhitili ako je odvedem van države’.

‘Ja sam imao 26, a ona je bila jedva dovoljno stara da vozi i pakleno seksi. Ludo sam se zaljubio u nju. Bila je slatka mršavica, bila je želja mog srca, moj partner u zločinu iz strasti’, pisao je Tyler.

Ona pak u svojoj tužbi navodi da su se upoznali 1973. nakon što je bila na koncertu Aerosmitha u Portlandu u državi Oregon te da je nakon toga završila u njegovoj sobi. Navela je da mu je rekla koliko joj je godina, a da ju je on nakon toga seksualno iskoristio. Opisala je da ‘se nije mogla oduprijeti’ Tylerovoj moći i da je tako njihova veza napredovala.