DIRNULA MNOGE: Mirna Savić je na očevom pogrebu nosila detalj koji je on imao na posljednjem koncertu

Mirna Savić je na posljednjem ispraćaju oca Massima Savića u Zadru nosila naočale s dirljivom simbolikom.

Sime Zelic/PIXSELL

U Zadru je u utorak u 11 sati na Gradskom groblju održan posljednji ispraćaj legendarnog glazbenika Massima Savića.

U prvo redu su bile njegova supruga Eni i kći Mirna Savić sa zaručnikom Igorom Pavlovićem, a na sprovodu su se našla i brojna poznata lica, od obitelji Huljić, Giuliana, Gibonnija i brojnih drugih.

Šime Zelić/Pixsell 

Posebno je bilo teško gledati 'Massimove obožavane cure', neutješnu Eni, ali i Mirnu koja je nosila naočale s posebnom simbolikom.

Naime, ovo su naočale koje je njen otac nosio na svom posljednjem koncertu u Areni Zagreb u studenom prošle godine.

Igor Soban/PIXSELL 

'Previše dragih ljudi je otišlo iz naših života ove godine. Mislio sam da će pobijediti zlo koje ga je snašlo. Publika u zagrebačkoj Areni nije znala u kakvom stanju nastupa i da ga čeka medicinska skrb iza bine... Što više reći o njemu, a da ovaj detalj nije rekao? Pjesma mu je bila važnija i veća od života, a glas jači od smrti. Putuj, Massimo, a nas će tješiti uspomene. Duboka sućut Enici i Mirni', otkrio je Tonči Huljić za Slobodnu Dalmaciju ranije, a oglasio se i Zrinko Tutić.

'Kako bih rekao, strašno sam iznenađen. Ja sam se s njim čuo prije deset dana. Rekao mi je da mu je na koncertu bilo grozno, da je jedva disao, ali i da je dosta dobro i da ide na prvu kemoterapiju. Traje ta bolest neko vrijeme... Eto, moj Massimo otišao odmah. Nema što nas dvojica nismo zajedno prolazili. Uopće se moram naviknuti da u prošlom vremenu govorim o njemu, strašno', poručio je za Dnevnik Nove TV.

Više fotografija sa sprovoda pogledajte u galeriji.

Sime Zelic/PIXSELL Pogreb Massima Savića