ZALJUBILA SE U NJU NA PRVI POGLED PRIJE 54 GODINE: 'Smjestila' joj je film s miljenikom žena, a vezu su okrunile brakom

Lily Tomlin zaljubila se u svoju suprugu na prvi pogled prije 54 godine, a vjenčale su se 2013.

Profimedia

Lily Tomlin (83) jedna je od legendarnih holivudskih glumica i komičarki, a 54 godine ljubi spisateljicu Jane Wagner (87).

Zvijezda serije 'Grace i Frankie' upoznala je Jane nakon dodjele nagrade Peabody 1969. godine.

'Prijatelj ju je doveo u moju hotelsku sobu i kažem vam, u dvije minute sam se zaljubila u nju. Nosila je vruće hlačice, rastezljive čizme koje su joj bile do koljena i maleni ruksak. Ne znam što se dogodilo, ali zaljubila sam se', ispričala je Lily 2020. u intervjuu za Variety.

Profimedia 

Nakon njihovog prvog susreta glumica je ponovno htjela vidjeti Jane i sjela je na avion za New York gdje je ona živjela.

'Nazvala sam Jane i rekla joj: 'Gle, nemam previše vremena, ali moram te vidjeti'. Pristala je vidjeti me i otišle smo na naš prvi spoj. Pronašle smo se estetski i na svaki drugi način', rekla je Tomlin.

Jane je radila kao scenaristica i redateljica te su ubrzo počele surađivati na raznim kreativnim projektima. Wagner je osmišljavala scenarije dok je Lily bila izvođačica. Wagner je zaslužna za romantičnu dramu 'Moment by Moment' u kojoj je Tomlin glumila s Johnom Travoltom kao i za neke komičarske nastupe svoje supruge.

Profimedia 

'Ona izražava kako se osjećam što ja sama ne mogu. Može riječima izraziti što osjećam o svijetu, ljudima, problemima u kojima se nalazimo', objasnila je glumica.

Lily i Jane su se vjenčale na Silvestrovo 2013. godine na intimnoj ceremoniji u prijateljevoj kući u Los Angelesu. 'Bilo je slatko', rekla je glumica.

Tomlin je svojedobno objasnila da su zajedno odlučile da se ne žele ostvariti u majčinskoj ulozi.

Profimedia 

'Ponekad mislim da bi bilo lijepo imati nekog tko na neki način izgleda kao moja kopija. No zapravo nikad nisam težila za majčinstvom', ispričala je glumica.