'BONUS' TATA JU JE ODGOJIO I OTKRIO: Razveo se od njezine majke, ali svoju 'mezimicu' nikad nije napustio

Odnos Antonija Banderasa i Dakote Johnson je idiličan prikaz obiteljske sloge.

Profimedia

Glumica Dakota Johnson je kći Melanie Griffith i Dona Johnsona, no odgojio ju je još jedan holivudski velikan - Antonio Banderas.

Danas 33-godišnja Dakota tako je odrasla okružena ljubavlju i podrškom, a nedavno je i njezin očuh Banderas otkrio kako ju je uvijek smatrao svojom mezimicom i kćeri, a ne pokćerkom.

Podsjetimo se, Banderas je s Melanie Griffith bio u braku od 1996. do 2015., a u tom je periodu zavolio Dakotu kao da je njegovo biološko dijete. Osim nje, odgajao je i vlastitu kći koju je dobio s Melanie, a koja se zove Stella te je rođena 1996. Lijepi i skladni obiteljski odnosi u ovoj 'spojenoj' glumačkoj obitelji oduvijek su oduševljavali javnost, pa je mnoge rastužila vijest da se Banderas i Griffith nakon naizgled idiličnog braka rastaju. Ipak, čini se kako raspad njihova braka nije niti malo utjecao na Banderasovo viđenje Dakote.

Profimedia 

Naime, upravo je Antonio Banderas pomogao Dakoti da se okuša u glumi i otvorio joj je vrata holivudskog svijeta, a sada je rekao i kako ju nikada neće nazivati pokćerkom.

'Ona je moja kći, volim je', rekao je nedavno tako Banderas kada ga je novinar upitao o tome je li i dalje blizak s Dakotom, a ni mlada glumica nije tajila koliko joj znači njezin 'bonus' tata.

Instagram 

'Dolazim iz obitelji s puno obitelji i puno brakkova te sam vrlo sretna. Dobila sam 'bonus' tatu koji je jedan od najvažnijih ljudi u mom životu', rekla je tako Dakota.

Podsjetimo se, Banderas i Melanie Griffith su se upoznali na setu filma 'Two Much', a odluka da se vjenčaju pala je ubrzo nakon što su započeli svoju strastvenu vezu. U tom trenutku Griffith je već imala dvoje djece iz prošlog braka, a onda je i Banderasu rodila dijete. Sada je otkriveno da je Dakota svog očuha zvala nadimkom 'Paponio' dok je odrastala, a koja je spoj riječi 'Papi' odnosno tata i Antonio.

Profimedia 

Tako je Banderas u jednom potezu postao otac i svog djeteta, ali i dvoje djece svoje novopečene supruge. Upravo je on prvi prepoznao talent mlade Dakote te ju je 1999. pozvao da s njim sudjeluje u filmu 'Crazy in Alabama' koji je sam režirao.

Ova lijepa holivudska priča o idiličnim odnosima čak i nakon prekida i životnih turbulencija dokaz je da se sve može kada su srca dovoljno otvorena.