TATARINOVI STIGLI NA LUKSUZNO ODREDIŠTE: 'E tako se dočekuju gosti na aerodromu'

Maja, Nenad i Bloom Tatarinov krenuli su na novo obiteljsko putovanje.

Instagram

Maja, Nenad i Bloom Tatarinov krenuli su na novo obiteljsko putovanje.

Kako nam je ranije otkrila Maja, njihovo odredište je čarobni i topli Mauricijus. 'Bloomu se sviđaju lokacije gdje su pijesak, palme i more te gdje mu je stražnjica gola. Zato uvijek biramo lokacije na kojima je toplo i gdje dijete od jutra do mraka može biti vani.'

Obitelj je, kao uvijek, letila sa stilom, a nakon večere i spavanca, stigli su na svoje odredište, gdje su ih domaćini dočekali pjesmom i plesom, čime se Maja pohvalila na Instagramu. 'E tako se dočekuju gosti na aerodromu', poručila je pored snimke.

Instagram 

Vjerujemo kako se obitelji Tatarinov smiješi zabavan odmor, kao svaki dosad, a jedva čekamo vidjeti Bloomove nove avanture.

Uz puno odricanja, nespavanja, puno želje, volje i ljubavi… Rekao bi čovjek da se može, ali… Dijete je uvijek prioritet. Ovo ostalo krpam kako stignem uz pomoć svemogućeg oca. Bloom je dobro dijete pa nemamo puno problema s njim', otkrila nam je ranije Maja tajnu stizanja svega što ima u životu, od poslovnog do privatnog.

Robert Gašpert Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Bloom Tatarinov u Rovinju

'Nisam očekivala da će Bloom biti tolika zvijezda. Ne razmišljaš o tome da dijete ima drugačiju karizmu, ali očito ima', zaključila je pjevačica.