'NAŠA PREKRASNA VILA': Maja pokazala smještaj na Mauricijusu, posebno je naglasila jednu stvar koja oduzima dah

Maja Šuput na svom je Instagramu pokazala luksuzni smještaj gdje ona, suprug Nenad Tatarinov i njihov sin Bloom borave na Mauricijusu.

Instagram

Kao i svako putovanje obitelji Šuput-Tatarinov, tako i za ovo možemo reći da prati čitava Hrvatska. Ili barem 520 tisuća pratitelja Maje Šuput na Instagramu gdje pjevačica svakodnevno objavljuje dogodovštine sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom.

Za godišnji su odmor i savršeni početak 2023. godine odabrali tropski raj Mauricijus, a sada je Maja pokazala gdje su smješteni. Najprije je objavila video gdje ih netko snima s leđa dok sve troje zajedno izlaze na terasu i vidi se eksterijer smještaja, a onda je Maja detaljno pokazala i interijer

'Naša prekrasna vila', napisala je uz video na kojemu se vidio dnevni boravak, kupaonica i spavaća soba. Naglasak je, naravno, na prostranosti i luksuzu, ali ipak, dah najviše uzima prekrasan okoliš koji okružuje mjesto gdje borave. 

Instagram 

Instagram 

Instagram 

Inače, kroz proteklih nekoliko dana popratili smo i njihov izlet na privatnu plažu gdje je Maja pokazala Blooma kako pleše na bačvi u društvu Nenada. Potom je pozirala sa suprugom Nenadom na pješčanoj plaži u kupaćim kostimima. 'Neopisivo', napisala je Maja uz fotografije na kojima se grle i ljube.

Također, njezini su pratitelji bili oduševljeni kada je pokazala Bloomovu novu obuću.

Instagram 

'Ima nove tihotapaljke pa je sjedenje glupo', napisala je.

Večer prije, Maja je objavila nove fotografije s večere, a ovoga puta u vatrenom izdanju. Naime, uvijek savršeno sređena Maja odabrala je kratki, crveni kombinezon uz koji je uskladila i crveni ruž, a od dodataka je nosila minijaturnu zlatnu torbicu.

Podsjetimo se, Maja je ranije otkrila kako Bloom obožava tropske destinacije na kojima cijeli dan može boraviti na plaži i u moru pa obitelj zato svake godine nekoliko puta putuje na takva mjesta.