UŠUŠKAVALA MU DJECU U KREVET, A ONDA I NJEGA: Evo čime se bavi najpoznatija celebrity ljubavnica, htjela je samo ovo

Christine Ouzounian bila je svojevremeno ljubavnica Bena Afflecka te je upravo zbog te prevare njegova bivša supruga Jennifer Garner 2015. godine podnijela papire za razvod.

Profimedia

Glumac Ben Affleck trenutno je od 17. srpnja 2022. godine u braku sa slavnom pjevačicom Jennifer Lopez. S prethodnom suprugom, glumicom Jennifer Garner bio je u braku čak 12 godina, a njegova nevjera koštala je obitelj iako mu je Garner bila podrška i u natježim trenucima, a jedan od njih je i glumčeva borba s alkoholom.

Profimedia 

Naime, Affleck se našao na neslavnoj listi slavnih muškaraca koji su prevarili svoju 'bolju polovicu' s dadiljom. Garner je 2015. podnijela zahtjev za razvod i američki mediji su pisali da je razlog za to dadilja Christine Ouzounian koja je čuvala njihovo troje djece.

Profimedia 

Navodno je glumac plaćao Christini i njezinim prijateljicama boravak u skupom hotelu, a proširile su se glasine i da se hvalila da joj je obećao brak nakon razvoda od Jennifer.

'To je potpuno smeće i gomila laži', rekao je Ben. Kako je pisao People, Affleck je započeo aferu s dadiljom svoje troje djece nedugo nakon što je zaposlena, a često su se nalazili u hotelu. Njezina prijateljica je rekla da je to dugo trajalo i da joj je Christine pokazala fotografije na kojima se ljube. Dadilja je išla s Benom i Jennifer i na odmor na Bahame 2015. kad je je par objavio da se razvode.

Profimedia 

Garner je početkom 2016. potvrdila da je Affleck bio u vezi s dadiljom, no tvrdila je da to nije razlog za rastavu. 'Samo da vam kažem nešto. Bili smo mjesecima razdvojeni prije nego sam čula za dadilju. Nije imala ništa s našom odlukom o razvodu. Nije bila dio jednadžbe', ispričala je za Vanity Fair.

U trenutku kad je afera izašla na vidjelo, Affleck je sve nazvao 'najvećom greškom u životu' i potpuno se distancirao od Christine, što je razbjesnilo dadilju. Od tog trenutka ona i njezine prijateljice činile su sve da priča o aferi ostane živa.

No nakon što od priče više nije bilo koristi, ona je promijenila profesiju i prešla na tržište nekretninama, a danas je pomoćnica potpredsjednika velike tvrtke u Los Angeles i jedna je od najboljih u svom poslu.

Profimedia 

No ipak je na sve načine pokušavala izbjeći prošlost s Affleckom pa je promijenila životopis i napisala da je u trenutku izbijanja skandala s glumcem zapravo radila kao osobna asistentica u New Yorku.

Zbog afere njegova nova supruga Jennifer Lopez uvela je pravilo da Benov mobitel mora biti njoj na raspolaganju u bilo kojem trenutku u danu.