ZBOG PUNICE IZ PAKLA IZGUBIO ŽENU SVOG ŽIVOTA: Obitelj uništio nasilnim napadom za koji ga je stigla opaka kazna

Zayn Malik na današnji dan slavi svoj 30. rođendan, a mi smo se odlučili prisjetiti njegove ljubavne veze sa supermodelom Gigi Hadid.

Profimedia

Zayn Malik, velika pop senzacija glazbene scene na današnji dan slavi svoj 30. rođendan. Podsjetimo se, Zayn se proslavio 2010. kada je nastupio u britanskom pjevačkom reality showu te nakon toga postao dio boy banda ‘One Direction’. Nakon toga je nastavio nizati hit za hitom te postao seks simbol tinejdžerica diljem svijeta, a onda je u njegov život ušetala jedna posebna dama – prekrasna Gigi Hadid.

Danas 28-godišnja Gigi je jedna od najplaćenijih manekenki svijeta, a par se zaljubio u 2015. Nedugo nakon što su se upoznali na jednom partyju, počele su frcati ljubavne iskrice, a oni su stupili u turbulentnu vezu koju su nekoliko puta prekidali, ali se i vraćali jedno drugome.

Profimedia 

No, na kraju su odlučili prekinuti u listopadu 2021., nakon 6 zajedničkih godina i rođenja kćerkice Kai. Navodno je razlog prekida bila Gigina majka, Yolanda Hadid, koja je kontrolirala ljubavni odnos svoje kćeri te se neprestano uplitala u njihovu intimu. Zbog toga se počela žestoko sukobljavati sa Zaynom, a sve je eskaliralo jednom prilikom kada je u žaru ljutnje pjevač nasrnuo na nju i navodno se želio s njome fizički obračunati. Zbig nasrtaja je dobio godinu dana uvjetne kazne.

Profimedia 

Taj mu prijestup lijepa Gigi nije mogla oprostiti pa su finalno prekinuli vezu. Ipak, unatoč turbulentnom rastanku, zbog kćeri Kai ostali su u dobrim odnosima te danas zajednički odgajaju dijete.

'Ne žive skupa, no Zayn često posjećuje Gigi i Khai na farmi u Pennsylvaniji dok su ondje. Vole provoditi vrijeme daleko od grada jer je sigurnije i tiše', ispričao je izvor blizak bivšem paru. Jako se trude da bi sve što bolje funkcioniralo, a Hadid nastoji omogućiti da je Malik i dalje veliki dio života njihove kćeri. Manekenka i pjevač se ne mrze međusobno bez obzira na prekid.

Profimedia 

Gigi poštuje i Zaynovu želju da ne eksponiraju njihovu kćer i slaže se s time pa je često ostavlja kod kuće kada ide na snimanja. Tako je pokušava zaštititi od javnosti i paparazza, a i rijetko dijeli njezine fotografije na Instagramu.