LUKU NIŽETIĆA DUGO SU SPAJALI S NAŠOM PRELIJEPOM PJEVAČICOM: Kad vidite fotke iz tog razdoblja bit će vam jasno zašto

Jedan od najpopularnijih hrvatskih slavnih parova koji nikad nije bio u paru su definitivno Lana Jurčević i Luka Nižetić.

Petar Galebov/Pixsell

Svako toliko iz arhiva naših fotografa procure fotografije iz prošlosti koje bi neke naše zvijezde najradije izbrisale, ali i one koje im nose lijepa sjećanja. U drugu kategoriju spadaju fotografije naših pjevačkih zvijezda Lane Jurčević i Luke Nižetića nastale prilikom njihovog zajedničkog nastupa u jednoj glazbenoj emisiji u siječnju 2007. godine.

Petar Galebov/Pixsell 

U to vrijeme Lana i Luka su žarili i palili svojim duetom ‘Prava ljubav’ koji je u to vrijeme bio veliki hit, a nije dugo trebalo da ih počnu spajati i kao par. Budući da je i u spotu, a i u nastupu kemija između njih dvoje bila prilično očita, glasine su se brzo širile.

Petar Galebov/Pixsell 

Iako je Lana brzo reagirala i demantirala medijske napise o njihovoj vezi, priče o njima kružile su još dugo. Glasine je podgrijao njihov drugi duet, pjesma ‘Od najgorih najbolji’ za koju su snimili spot prepun vrućih scena u kojima se maze i ljube.

Luka Nižetić i Lana Jurčević u spotu za pjesmu 'Od najgorih najbolji'  YouTube

Fanovi su se ponovno ponadali da je između njih planula ljubav, no Lana je kasnije, odgovarajući na pitanja pratitelja, ustvrdila da ih veže samo prijateljski odnos.

Da joj je Luka i dalje drag prijatelj potvrdio je i niz njihovih zajedničkih fotografija koje je pjevačica objavila prošle godine.

'Lolek i Bolek. Krenuli prije 16 god na ‘maturalni ples’ i toliko uspomena i super trenutaka svih ovih godina. Ni ne stanu sve ovdje… Taman za koju godinu opet duet i tako dok ne krepamo’, napisala je.

Kolika je njihova popularnost u to vrijeme bila Lana se pohvalila jednom prilikom na Instagramu.

‘U vrijeme kada je Prava ljubav postala veliki hit, jedne novine su napravile istraživanje: roditelji su novorođenim bebama dali najviše kojih imena? Rekordan broj imena Lana i Luka je bio te godine! Više od svih drugih imena. Najviše curica su prozvali Lana, a najviše dečkiju: Luka. A koliko puta sam kroz karijeru čula cure nakon nastupa da mi kažu: 'Ja sam dobila ime po tebi.' Awwwwww. Ne možete ni zamisliti koji je to meni OSJEĆAJ… Evo fotkice i dok smo nas dvoje bili dječica, sa snimanja spota za Pravu ljubav! Sjećate se tog perioda??’, napisala je Lana jednom prilikom na Instagramu.