MAJA POKAZALA KAKO BLOOM PERE ZUBE: Nakon toga otkrila što su doživjeli u restoranu, osoblje ih je sve iznenadilo

Maja Šuput objavila je preslatku snimku na kojoj njezin sin Bloom pere zube.

Instagram

Obitelj Tatarinov trenutačno uživa na Mauricijusu, a Maja Šuput svojih pola milijuna pratitelja redovito ‘časti’ fotografijama i videima s putovanja.

Sada je objavila preslatku snimku na kojoj njezin sin Bloom pere zube. Video krene tako što Bloom sjedi pored umivaonika i pokušava staviti pastu za zube na četkicu. Zatim mu je Maja pomogla, a onda je krenuo prati zube.

Instagram 

Nakon toga je cijela obitelj otišla na doručak.

Bloomi, što ćeš jesti?’, upitala je Maja sina kojeg je nosio Nenad, a onda ju je iznenadila radnica restorana koja je Bloomu donijela šipak u zdjeli.

Instagram 

Cijelo naselje zna da Bloom jede šipak 24 sata, nevjerojatno’, rekla je Maja te je zahvalila radnici.

Instagram 

Jučer je pak objavila romantične fotografije s Nenadom. Pozirali su zagrljeni na brodu, a Maja je nosila jednodijelni badić kojim je pokazala zavidnu figuru, dok se Nenad fotografirao bez majice.

Dan za brod’, stavila je Maja u opis objave.

Fanovi su ih pohvalili.

'Majo, muž ti je mrak', 'Oboje ste pravi komadi', neki su od komentara.

Prije toga je podijelila obiteljsku fotografiju. Maja, Nenad i Bloom u odličnom raspoloženju poslali su pozdrave s Mauricijusa.

'Najveća 3 gurmana u totalnom adrenalinu pred večeru', napisala je tada.

Inače, pjevačica je ranije pokazala smještaj u kojem borave. Najprije je objavila video gdje ih netko snima s leđa dok sve troje zajedno izlaze na terasu i vidi se eksterijer smještaja, a onda je detaljno pokazala i interijer.

'Ovo je raj', napisala je uz video na kojemu se vidio dnevni boravak, kupaonica i spavaća soba. Naglasak je, naravno, na prostranosti i luksuzu, ali ipak, dah najviše uzima prekrasan okoliš koji okružuje mjesto gdje borave.