TREĆA SREĆA? Zaprosio 13 godina mlađu ljepoticu, a ovakav odgovor bivše nitko nije očekivao

Brazilska nogometna legenda Ronaldo zaprosio je svoju dugogodišnju djevojku, manekenu Celinu Locks na Karibima.

Profimedia

Brazilska nogometna legenda Ronaldo Luis Nazario de Lima trebao bi se oženiti treći put u dobi od 46 godina nakon što je zaprosio svoju djevojku manekenku tijekom odmora na Karibima.

Bivši napadač Real Madrida i Inter Milana i lijepa Celina Locks objavili su zaruke romantičnim porukama 'Volim te'.

32-godišnjakinja je pokazala svoj prsten obožavateljima na svojim društvenim mrežama i napisala: 'Da, želim' na engleskom prije nego što je dodala na portugalskom: 'Volim te zauvijek'.

Fotografije pogledajte ovdje.

Umirovljeni nogometaš, sada predsjednik LaLiga Valladolida, odgovorio je 'Volim te' s četiri emotikona srca.

Jedna od prvih osoba koja je čestitala sretnom paru koji je na odmoru u Dominikanskoj Republici bila je Ronaldova bivša supruga Milene Domingues.

Bivša supruga nogometaša je napisala: 'Sretna sam zbog tebe. Bog te blagoslovio i čuvao uvijek. Živjela ljubav.'

Ronaldo je dobio svoje prvo dijete, Ronalda koji je sada 22-godišnji DJ, s Milenom prije nego što je njihov četverogodišnji brak završio u rujnu 2003.

Organizirao je ceremoniju vjenčanja s Daniellom Cicarelli u veljači 2005. u dvorcu u Francuskoj, iako se kasnije se pokazalo da nisu službeno postali supružnici jer ni jedno ni drugo nisu finalizirali razvode od prijašnjih partnera.

Profimedia 

Par se razišao samo tri mjeseca nakon raskošne ceremonije u dvorcu koju su predstavljali kao službeno vjenčanje, a Daniella je kasnije tvrdila da su prekinuli jer joj je Ronaldo bio nevjeran.

Nakon što je njihova veza završila, bivša nogometna zvijezda oženio se studenticom strojarstva Mariom Beatriz Antony i par je tijekom sedmogodišnje veze dobio dvije kćeri - Mariju Sofiju (14) i Mariju Alice (12).

Ronaldo je posljednjih sedam godina u vezi s Brazilkom Celinom, koja je uz manekensku karijeru i uspješna poslovna žena. Otkrio je da je imao vazektomiju nakon što je potvrđeno da je otac Alexandera, koji sada ima 16 godina, u prosincu 2010. nakon veze s konobaricom Michele Umezu.

Ronaldo je kasnije za Financial Times otkrio da je imao zamrznutu spermu, našalivši se da ima još dovoljno da napravi nogometnu momčad. U ožujku prošle godine Celina je zavarala svijet da je trudna s petim djetetom svog budućeg supruga.

Objavila je selfie fotografiju na kojoj se vidi odjevena u ružičasto s rukom na trbuhu i napisala: 'Počinje nova faza mog života, a s njom i velika odgovornost.'

Kasnije je otkrila da je njezina nova 'beba' zapravo parfem koji je lansirala kao dio kozmetičkih proizvoda.

Ronaldo i Celina još nisu objavili gdje i kada će se vjenčati.