BAJKOVITA LOKACIJA: Nakon što je dugo nismo vidjeli, Danijela Martinović objavila fotografiju svog 'bijega'

Nakon što dugo nije dijelila privatne fotografije, Danijela Martinović je otkrila da uživa na snijegu.

Zvonimir Ferina

Domaća pjevačica i spisateljica Danijela Martinović u posljednje se vrijeme povukla iz javnosti, ali i rjeđe objavljuje na društvenim mrežama. 

Nismo je mogli vidjeti na gradskim događanjima, a ni na svom Instagramu nije dijelila privatne trenutke kao što to inače običava.

Ali, sada je sve ugodno iznenadila novim objavama. Otkrila je da uživa u snježnom pejzažu, iako nije otkrila bajkovitu lokaciju. Pozirala je na balkonu iza kojeg se vide bijele planine uz opis: 'Zimske radosti'.

I na Storyju je objavila video na kojem hoda po istom tom balkonu, a detaljnije je pokazala pogled u kojem je uživala. Kao što nije otkrila lokaciju, nije otkrila ni tko joj pravi društvo.

Instagram 

Posljednji je put pažnju medija i javnosti dobila nakon što je na svom profilu objavila video hrvatskog nogometnog reprezentativca Joška Gvardiola koji čisteći ribu, pjeva njezinu pjesmu 'Da je slađe zaspati'. Stihovima u pjesmi, 20-godišnjak je aludirao na svoj ljubavni status.

'Ide mi u životu, ide mi, ali mi fali ono malo ljubavi…', dio je refrena Danijeline pjesme koju je pjevao 20-godišnji Vatreni. Danijelu je Gvardiolov nastup oduševio pa je za natpis podijeljenog videozapisa stavila: 'Bravo, Joško Gvardiol'.

Podsjetimo, u rujnu prošle godine Danijela u intervjuu za Story.hr progovorila o karijeri.

'Stvarno jesam ista osoba i na pozornici i doma u kućnom ogrtaču. Iako, kroz karijeru su mi često neki ljudi govorili da sam možda preobična, prenormalna, da se puno grlim s ljudima, da sa svima razgovaram, da svima dajem autograme, da se sa svima fotografiram... Ali, ja jednostavno nikada nisam htjela protiv sebe', rekla nam je Danijela.

'Popularnost je posljedica svega što sam napravila u životu, ona meni nije bila prioritet. Da, bilo je trenutaka kada bi mi bilo draže da mogu voditi neki normalan život', zaključila je.