'NIJE BAŠ ZADOVOLJNA': Šarića na romantičnom putovanju s Koranom snašao 'problem' u kojem će se mnogi muževi prepoznati

Ivan Šarić i Korana Gvozdić uživaju na romantičnom putovanju u snježnom Beču.

Instagram

Jedan od najomiljenijih domaćih parova svakako su Korana Gvozdić i Ivan Šarić. Slatki, nenametljivi i ludo zaljubljeni, redovito privlače pozornost gdje god se pojavili.

Par se ovaj put javio iz Beča gdje su prvo otišli u šoping, odakle je Ivan objavio snimku svoje drage kako isprobava teddy kaput.

Instagram 

‘Ova se priprema za sankcije’, našalio se komičar.

Posjetili su zatim izložbu Gustava Klimta u jednom bečkom muzeju odakle je Ivan dijelio snimke i fotografije, a posebno je sladak bio njihov poljubac ispred istoimene slike ovog poznatog slikara.

Instagram 

Korana je pak na Instagramu pokazala svoju odjevnu kombinaciju za snježni Beč.

No, vjerojatno je njihove brojne fanove najviše zabavila fotografija na kojoj je Ivan sam i pozira na spiralnim stepenicama, a uz koju se našalio da se našao u ‘problemu’ u kojem se nađu brojni muževi i dečki.

‘Ovo je test fotka. Ono kad ja stojim da ona vidi kako će ispasti fotka kad je ja fotkam danas. Nije baš zadovoljna. Tražimo dalje’, napisao je uz fotografiju i dodao ‘muževi Instagrama’ u hashtagu.

Inače, Korana i Ivan su u vezi već deset godina, a u travnju 2021. su dočekali i rođenje svog prvog djeteta, sinčića Olivera.

Još fotografija Ivana i Korane pogledajte u galeriji: 

Instagram (@koranagvozdic), Instagram Ivan Šarić i Korana Gvozdić zajedno su dobili sina Olivera