'TREBA BITI LUD': Danijela Dvornik pokazala kako pleše, snimka na kojoj se 'razbacuje' iznenadila pratitelje

Danijela Dvornik je na društvenoj mreži objavila video na kojem pleše.

TikTok screenshot

Danijelu Dvornik na Instagramu prati preko 100 tisuća fanova s kojima redovito dijeli trenutke iz svog privatnog života. No mnogi ne znaju da je ona aktivna i na TikToku, društvenoj mreži koja je posljednjih godina postala jako popularna.

Instagram 

Upravo je tamo Danijela objavila video koji je oduševio, ali i iznenadio njezine pratitelje. Naime, podijelila je snimku na kojoj pleše, a u opis objave je stavila: 'Treba biti lud'.

'Jednostavno ti dođe...', dodala je u opis snimke na kojoj možemo vidjeti Danijelu koja se 'razbacuje' u dnevnom boravku.

Inače, Dvornik posljednjih mjeseci oduševljava svojim izgledom, a za Story.hr otkrila je kako je počela njezina transformacija.

'Budimo iskreni, nisam ja bila toliko debela, samo sam bila lošeg sastava i rasporeda. Kad se ne krećeš, ne vježbaš onda stvaraš naslage, kad još dodamo i ono 'baš me briga' i stres koji sam u nekom periodu imala, zaboraviš na sebe. Nakon smrti Dina, odlučila sam se svakim atomom boriti da se vratim u svoju normalu, psihički i fizički. To mi je bilo od esencijalne važnosti’, rekla nam je te dodala:

Instagram 

‘Ja sam inače kao mlada bila vrlo aktivna, plivala sam, skakala u vodu, plesala, aktivno planinarila. To mi je u krvi. I eto, vježbam već 12 godina, zadnjih nekoliko,vrlo intenzivno. Pazim što i kada jedem i pazim na količine. Od vježbanja i dijete 3 mjeseca prije ljeta, nema ništa. Sve se vrati’.