'KAD DOĐEM, DOČEKA ME...': Ana Gruica jednom fotografijom otkrila u kakvom je odnosu sa svekrvom

Ana Gruica Uglešić jednom je fotografijom otkrila u kakvom je odnosu sa svekrvom.

Instagram

Ana Gruica Uglešić na svom Instagram Storyju objavila je fotografiju kojom je otkrila kako je sa svekrvom u odličnim odnosima.

Naime, Ana je objavila fotografiju šalice kave i napisala: 'Kad dođem u svekrve na kavu, dočeka me srce.'

Instagram 

Inače, na Aninom Instagram profilu mogu se naći fotografije sa svekrvom Tanjom, a otkrila je i kako su ona i Boran Božić proveli obiteljski, u društvu njezinih roditelja i njegove majke.  

Instagram 

Da je njihov odnos i više nego odličan, govore i fotografije na kojima Ana i Tanja poziraju zajedno, ali i riječi kojima Ana opisuje svekrvu.

'Svekica me izvela vani', napisala je u lipnju 2020. godine, a istog mjeseca 2018. također je podijelila zajedničku fotografiju iz Splita.

'Kaže ona da napišem: 'Neraskidivo prijateljstvo'. I ja napisala.'

Podsjetimo, Uglešići slove za jedan od najzaljubljenijih domaćih parova. Prohodali su 2017. godine, nakon njezinog prekida s piscem Hrvojem Šalkovićem, a vjenčali su se 2018. godine, tri tjedna nakon što je Boran kleknuo pred nju.

Robert Gašpert 

Ipak, svi se dive odnosu s njezinim bivšim dečkom Hrvojem Šalkovićem s kojim je dobila sina Ivana Marata koji je 20. kolovoza proslavio sedmi rođendan.

Instagram 

Hrvoju nije zasmetalo ni što je Ana vezu sa svojim sadašnjim suprugom započela tek nekoliko mjeseci nakon prekida s njim, a u jednom je intervjuu otkrio da je u dobrim odnosima i s novim partnerom svoje bivše.

U našoj galeriji pogledajte više fotografija bračnog para Uglešić.

Instagram Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić vjenčali su se 2018. godine