POZVALA GA U KUĆU GDJE JU JE VARAO: Piquea usnimili kako izlazi iz Shakirinog doma, osmijeh nije skidao s lica

Dok svi i dalje govore o Shakirinoj pjesmi u kojoj je bez dlake na jeziku prozvala Gerarda Piquea, sada je ponovno viđen u njezinoj kući.

Profimedia

Posljednjih dana, ne prestaje se pisati o krahu odnosa pjevačice Shakire i nogometaša Gerarda Piquea.

Nije ni čudno, osim što je došao kao grom iz vedra neba, svijet se i dalje ne može pomiriti s činjenicom da je Pique prevario Shakiru koju mnogi nazivaju savršenom ženom. I dok je nogometaš ležerno nastavio vezu s 23-godišnjom studenticom Clarom Chijom Marti, Shakira je izbacila pjesmu u čijim je stihovima prozvala bivšeg partnera zbog prevare nakon 11 godina veze.

Shakira - BZRP  YouTube

'Sorry, već sam uzela drugi avion, ne vraćam se kući, ne želim novo razočaranje. Tako se dugo praviš da si prvak, a kad sam te trebala dao si mi svoju najgoru verziju. Ne vraćam ti se, makar plakao i molio, ostavio si me s njom, novinarima, dugovima, poreznom... Misliš da si me povrijedio, ali sada sam još jača, a ona sigurno ima lijepo ime, nije tako kako zvuči, jasno...', glase parafrazirani stihovi.

U pjesmi je suptilno spomenula i nogometaševu novu djevojku, U riječ 'jasno' (claramente), Shakira je ugradila upravo njeno ime, a i on je sam u jednom stihu spomenut u pjesmi - 'Perdon, que te sal-pique'. 'Korak je između ljubavi i mržnje. Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamjenom, ne znam što ti se dogodio, ali zamijenio si Ferrari za Twinga, zamijenio si Rolex za Casia', glasi nastavak pjesme.

Profimedia 

A onda su krenule provokacije i s Piqueove strane. Naime, na pjesmu je prvo odgovorio u svojoj emisiji 'The Kings League' gdje je rekao kako ima ugovor s Casiom, a onda je na posao stigao u bijelom Twingu čime je odlučio pokazati kako ga njezine riječi ne diraju.

Sada su u javnost dospjele nove fotografije bivšeg para koji, bez obzira na to što se javno podbada, ono što je najvažnije - i dalje su roditelji dvojice sinova.

Tako se u Shakirinoj kući održala proslava desetog rođendana njihovog starijeg sina Milana, a pozvan je bio i nogometaš koji je u njezinu, a nekada njihovu, kuću ušao kroz kuću svojih roditelja koji su ujedno i susjedi te dijele zajednički prostor.

Profimedia 

Kasnije se nogometaš odvezao u svom automobilu s jednim od sinova na suvozačkom mjestu, a nije skidao osmijeh s lica. Iako neki kažu da mu je Shakira ovime uništila život i novu vezu, izgleda da nije sve tako crno kako na prvu izgleda.

Kako pišu španjolski mediji, Shakira je otkrila da joj je dragi nevjeran zahvaljujući tegli s džemom. Naime, nakon jednog od svojih poslovnih putovanja, Shakira je došla kući i htjela se zasladiti džemom koji obožava, za razliku od njezinog bivšeg koji ga ne voli. Međutim, pjevačica je otvorila frižider i shvatila da je netko konzumirao dok je nije bilo.

Profimedia 

Tada joj je bilo jasno da u njihovu kuću dolazi neko drugi. U jednom intervjuu, novinar je kasnije pitao Shakiru što je njen lik tražio kada je otvorio frižider, a ona je odgovorila: 'Istinu'.