DJEVOJKE MU NE MOGU ODOLJETI, A NJIHOVI RODITELJI GA MRZE: Ljepoticama ne smeta ni njegova velika mana

Pete Davidson voli posvećivati tetovaže svojim djevojkama, a poznat je po kratkim romansama.

Profimedia

Pete Davidson (29) slovi za velikog zavodnika, a mnogima nije jasno zbog čega žene na njega padaju.

Komičar i glumac već neko vrijeme uživa na Havajima u društvu nove djevojke Chase Sui Wonders (26) s kojom se pojavio u horor komediji 'Bodies Bodies Bodies'. Osim što par provodi vrijeme u kupanju u oceanu, može ih se vidjeti u šetnjama kada se prepuštaju nježnostima i nije ih briga za dežurne paparazze.

Profimedia 

Pete je na odmoru privukao pažnju i svojom novom, osebujnom frizurom. Obojao je kosu u nekoliko boja, a na njemu su se tijekom kupanja isticale tetovaže kojih ima više od 70. Neke su posvećene obitelji, bivšim djevojkama i omiljenim filmovima.

Profimedia 

Čini se da komičarevim novim ljubavima ne smetaju tetovaže koje je napravio za svoje bivše. Pete ima čak dvije posvećene 13 godina starijoj Kim Kardashian s kojom je raskinuo prošle godine nakon devet mjeseci veze. Kardashianka se ranije pohvalila na Instagramu da je Davidson tetovirao na ključnoj kosti rečenicu: 'Moja djevojka je odvjetnica'.

Instagram 

'To je moja omiljena tetovaža od svih njegovih. Jako je slatka', rekla je Kim u emisiji Ellen DeGeneres. Kardashianka je položila test za odvjetnicu u prosincu prošle 2021. iz trećeg pokušaja.

Pete je napravio i tetovažu sa slovima 'KNSCP', a kako su prenijeli američki mediji, ona predstavljaju Kimino ime i imena djece koju ima s Kanyeom Westom. Bivši supružnici su skupa dobili kćeri North (9) i Chicago (5) te sinove Sainta (7) i Psalma (3).

Inače, komičar je prije Chase imao kratku romansu s Emily Ratajkowski te je ljubio Phoebe Dynevor, Kaiju Gerber, Margaret Qualley, Kate Beckinsale i Arianu Grande. Mnoge zanima čime to komičar Pete, koji je poznat po showu 'Saturday Night Live', osvaja žene, je li riječ o njegovom humoru budući da se ničime ne ističe, možda samo visinom od 190 centimetara.

Profimedia 

Ipak, roditeljima svojih bivših djevojaka nije bio baš drag. Majka Kaije Gerber, Cindy Crawford bila je nesretna što je manekenka s Peteom i nadala se da će što prije prekinuti. Brzo joj se ostvarila želja.

Također, prekid s komičarem je donio olakšanje i majci Phoebe Dynevor, Sally Dynevor kojoj se nije sviđalo što je s muškarcem koji mijenja žene često kao čarape.

Kako god bilo, Pete nije jedan od onih koji se zamaraju osudama javnosti zbog njegovog ljubavnog života i imidža.