HARRY I MEGHAN UNIŠTILI VELIKI DAN JEDINOJ OSOBI IZ OBITELJI KOJA IH VOLI: Sad se bezobrazno hvale sebičnim potezom

Meghan Markle i princ Harry na vjenčanju princeze Eugenie rekli su ostatku kraljevske obitelji da će postati roditelji.

Profimedia

Princ Harry u svojim memoarima 'Spare' podijelio je priču o tome kako su on i Meghan Markle njegovoj obitelji objavili da je ona trudna.

Vojvoda od Sussexa (38) napisao je da su se on i Meghan nadali da će zasnovati obitelj nakon što su se vjenčali u svibnju 2018. Nekoliko mjeseci kasnije, bili su oduševljeni kada su saznali da je vojvotkinja od Sussexa (41) trudna i rekli su kraljevskoj obitelji na vjenčanju njegove sestrične princeze Eugenie tog listopada.

Profimedia 

Napisavši da su 'nevjerojatno sretni' zbog Eugenie i njezinog mladoženje Jacka Brooksbanka, Harry je rekao da su on i Meghan odgodili odlazak na svoju prvu kraljevsku turneju kao bračni par kako bi prisustvovali svadbenom slavlju. Proslava je također dala Sussexima 'priliku da povuku članove obitelji jednog po jednog i kažu im dobre vijesti'.

'U Windsoru, neposredno prije domjenaka za mladence i mladoženju, stjerali smo tatu u kut u njegovoj radnoj sobi. Sjedio je za svojim velikim stolom, s kojeg se pružao njegov omiljeni pogled, ravno niz Long Walk... Bio je oduševljen kad je saznao da će postati djed po četvrti put; njegov me širok osmijeh ugrijao', rekao je princ Harry o reakciji svog oca, kralja Charlesa III.

Profimedia 

'Nakon prijema s pićem, u St. George's Hallu, Meg i ja smo povukli Willyja u stranu. Bili smo u velikoj prostoriji, oklopi na zidovima. Čudna soba, čudan trenutak. Šapnuli smo vijest, a Willy se nasmiješio i rekao da mora reći Kate', nastavio je. 'Kateje bila na suprotnoj strani sobe, razgovarala sa [svojom sestrom] Pippom. Rekao sam da možemo to učiniti kasnije, ali on je inzistirao. Pa smo otišli i rekli Kate i ona se također široko nasmiješila i čestitala. Oboje su reagirali točno kako sam se nadao - kao što sam i želio.'

Tri dana nakon vjenčanja princeze Eugenie, Kensingtonska palača objavila je svijetu da je Meghan trudna. Vijest je stigla na dan kada su ona i princ Harry stigli u Australiju na svoju prvu službenu zajedničku kraljevsku turneju.

Profimedia 

'Njihova kraljevska visočanstva vojvoda i vojvotkinja od Sussexa s velikim su zadovoljstvom objavili da vojvotkinja od Sussexa očekuje dijete u proljeće 2019.', stoji u priopćenju palače. 'Njihova Kraljevska Visočanstva cijene svu podršku koju su primili od ljudi diljem svijeta od njihova vjenčanja u svibnju i presretni su što mogu podijeliti ovu sretnu vijest s javnošću.'

U Spareu, princ Harry hvalio je svoju trudnu suprugu tijekom 'veoma zahtjevne turneje', šarmirajući gomilu gdje god su išli.

Profimedia 

'Po cijeloj Australiji, Tongi, Fidžiju, Novom Zelandu, zabljesnula je. Nakon jednog posebno uzbudljivog govora, dobila je ovacije', rekao je vojvoda od Sussexa.

Meghan je rodila u proljeće, sina Archieja Harrisona, koji sada ima 3 godine. Tročlana obitelj postala bi četveročlana nakon rođenja kćeri Lilibet Diane, koja je rođena u lipnju 2021. u Kaliforniji nakon Sussexovih povući se sa svojih viših kraljevskih uloga.

Profimedia 

Princ Harry i princeza Eugenie dijele blisku vezu od djetinjstva. Eugenie i Jack također su izlazili s Meghan i Harryjem prije nego što je njihova romansa postala javna, zajedno su prisustvovali zabavi za Noć vještica u Torontu 2016. Prošle godine Eugenie je otputovala u Kaliforniju u posjet svojoj sestrični te su zajedno prisustvovali Super Bowlu. Također se pojavila u Netflixovoj seriji o vojvodi i vojvotkinji od Sussexa, viđena kako se igra s Archiejem na plaži.

Ranije ovog tjedna Buckinghamska palača objavila je sretnu vijest da se kraljevska obitelj još jednom širi. U utorak su dvorjani rekli da je princeza Eugenie trudna s drugim djetetom. Eugenie (32) i Jack (36) već su roditelji sina Augusta Philipa Hawkea koji sljedeći mjesec puni 2 godine.

'Princeza Eugenie i gospodin Jack Brooksbank sa zadovoljstvom objavljuju da očekuju svoje drugo dijete ovog ljeta', stoji u priopćenju palače. 'Obitelj je oduševljena i August se jako veseli što će postati veliki brat.'

Instagram 

Princeza Eugenie također je objavila objavu na svojoj Instagram stranici, podijelivši fotografiju Augusta kako joj ljubi trbuh i obavija ruke oko njezinih nogu. 'Tako smo uzbuđeni što možemo podijeliti da će ovo ljeto stići prinova u našu obitelj', napisala je nećakinja kralja Charlesa o fotografiji koju je snimio njezin suprug.

U galeriji pogledajte više fotografija princa Harryja i Meghan Markle i njihove djece.