'RAZVALIO GA FRIŠKI ZRAK': Maja pokazala Blooma u nikad slađem izdanju, evo što radi nakon snježnih radosti

Obitelj Šuput-Tatarinov otišla je na kratki odmor u Liku.

Instagram

Nakon što se obitelj Šuput-Tatarinov vratila s egzotičnog putovanja na sunčani i vrući Mauricijus, uputila se na novu lokaciju, ovoga puta u potpunosti drugačiju.

Naime, Maja Šuput na svom je Instagramu otkrila da su Bloom, Nenad i ona 'pobjegli' na bajkovita i snijegom prekrivena Plitvička jezera. 'Bloom prvi put na snijegu', napisala je Maja uz fotografije na kojima su Nenad i ona pozirali s Bloomom u naručju.

 Maja je objavila Instagram priču te pokazala koliko se Bloom umorio. 'Razvalio ga svjež zrak', dodala je uz snimku.

Instagram 
Instagram 

Bloom je naravno privukao najveću pažnju, ali nisu prošli nezamijećeno ni njihovi 'snježni' outfiti. Maja je svog mezimca odjenula u tamnoplavu kombinaciju, skijaško odijelo i trendi Moon Boot čizme od 125 eura koje obožavaju sve trendseterice te Moncler kapu s coflekom.

Instagram 

I Nenad i Maja su se se uskladili s njim. Nenad je odjenuo Moncler jaknu, a Maja je Prada trendi ribarsku kapicu iskombinirala s Moncler jaknom čija cijena varira od 900 do 1900 eura i sunčanim naočalama.

Moon Bootčizme bile su nevjerojatno popularne 2000-ih. Osmislio ih je talijanski poduzetnik Giancarlo Zanatta 1960-ih godina, a kao što samo ime sugerira, inspirirane su putovanjima ljudi u svemir.

Više fotografija Blooma Tatarinova na putovanjima pogledajte u galeriji.

Instagram Bloom Tatarinov na putovanjima