'NAJSLAĐI MOJ ZEKO PRVI PUT HRANI JELENE': Maja pokazala kako se Bloom snašao u novoj avanturi, a ovi prizori tope srca

Maja Šuput otkrila je u čemu se još njezin sin Bloom prvi put okušao.

Instagram

Obitelj Bloom Tatarinov nakon odmora na visokim temperaturama na Mauricijusu, uživa u snijegu na Plitvičkim jezerima.

Naravno, kao i uvijek je u centru pažnje preslatki sin Maje Šuput i Nenada Tatarinova, jednogodišnji Bloom. Pjevačica i suprug su odveli svog mezimca Ranč Dolina Jelena, jedinstveni zoološki vrt na otvorenom koji se nalazi nedaleko od Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Instagram 

'Sad ćemo Blooma prvi put upoznati s jelenima', najavila je Maja u snimci na Instagram storyju. Nenad je uzeo kantu s mrkvama i počeo hraniti jelene, ali se požalio da samo jedan jede.

Instagram 

Nakon toga je u naručje primio sina Blooma koji mu se pridružio u hranjenju jelena.

Profimedia 

Šuput je kasnije objavila i preslatke fotografije svog mezimca. 'Najslađi moj zeko prvi put hrani jelene', napisala je pjevačica. Bloom je pozirao u preslatkom, pletenom kombinezonu s našivenim ušima na kapuljači. 

Inače, Bloom je puno toga na Plitvičkim jezerima doživio prvi put, a jedna od njih je snijeg. 'Bloom prvi put na snijegu', napisala je ranije Maja uz fotografije na kojima su Nenad i ona pozirali sa sinom u naručju.

Sudeći po veselim izrazima na njihovim licima, i mališan i roditelji su se odlično zabavili. Nakon hladne avanture na snijegu, Maja i Bloom uživali su u jacuzziju, a na snimci iz auta pokazala je kako njen sinčić, kao što to često radi, tijekom vožnje spava.

Instagram 

'Razvalio ga svjež zrak', dodala je uz snimku.

Instagram 

Da ga je kratak odmor u autu osvježio, pokazala je u sljedećim Instagram storyjima kojima je otkrila da je obitelj posjetila novootvoreni centar podzemne baštine. Bloom je tamo veselo trčkarao i pritiskao gumbe na interaktivnim uređajima.

Instagram 

‘Di si došao Bloomi? U špilju!’, komentirala je Maja dok je on veselo gugutao i divio se prizorima špilje na velikom ekranu.