Svakom se dogodi da slučajno krivo napiše ili otpjeva stih neke pjesme, a to se dogodilo i Danijeli Dvornik. Na Instagramu se potom osvrnula na torturu koju je doživjela od strane svojih pratitelja zbog nenamjerne pogreške.
'Kako vam se da ispravljati krivo napisanu riječ cijeli je*eni dan? Nisam je namjerno ispravila jer bih morala skidati cijeli story, a to sam radila bez naočala u brzini! Inače, znam cijeli tekst 'Galeba'. 150 poruka, ispravka? Je li vam sada malo lakše? Nikada nisam ljudima nešto ispravljala ako sam razumjela tekst jer se to ljudima događa', poručila je s potpunim pravom.
Također, danas se Danijela osvrnula na svoj život koji živi punim plućima. 'Danas je dan 'ništa ne radim' jer sam se jučer izmorila i tijelo mi je, sinoć dok sam kljucala u trosjedu, reklo 'otkazuj sve obaveze za sutra, satrala si me'. Rečeno, učinjeno. Ali isto sam se prošetala i popila kavu. Sljedeći tjedan opet imam planinarsku akciju.
Imam sreće da ovdje imam prijateljicu koja je uvijek za akciju, jedna od onih koja mi pošalje poruku u 7 sati navečer - 'hoćemo opalit šetnjicu s pasima?' (a šetnjica je bar 6 kilometara po svim vremenskim uvjetima). Jako sam svjesna da zapravo živim život svaki dan i kako je taj moj mali život zapravo velik i ispunjen stvarima i ljudima koje me vesele', napisala je prekrasna Danijela.
Podsjetimo, Danijela Dvornik posljednjih mjeseci oduševljavala svojim izgledom, a ne skriva da je promijenila svoj život iz temelja. Iz Zagreba se odselila na otok Brač gdje si je s ljubavlju i pažnjom uredila kućicu iz snova često o tome pišući na društvenim mrežama, a ne skriva koliko joj život na otoku godi i koliko uživa u svojoj svakodnevici.
Počela je redovno trenirati, a s time njeguje i posebnu prehranu. Tako je nedavno sa svojim pratiteljima podijelila detaljan recept za jedan njezin ručak.
'Važan mi je ručak, ali i njegovo serviranje. Važno mi je i da bude zdravo i dijetalno. Najvažnije ponekad je da bude brzo i spravljeno', napisala je Danijela pa otkrila redom što je sve pripremala.
Juha od špinata:
- 1 žlica maslinovog ulja
- 1/2 crvenog luka
- 2 režnja češnjaka
- 1/2 žlice tapioke ili gustina
- 2dcl pilećeg temeljca
- 2 šake špinata
- sol i papar
Luk i češnjak zažutite na maslinovom ulju, dodajte gustin i pileći temeljac i na kraju špinat. Kuhati pet minuta i onda u blender.
Piletina iz pećnice s toskanskim umakom:
- 200 dkg pilećeg filea (1 porcija)
Oprati ga, posoliti i popapriti.
Umak:
- 2 ražnja češnjaka
- 1 žlica maslinovog ulja
- 20 dkg ribanog parmezana
- 5-6 sušenih rajčica
- 150 g grčkog jogurta
- 2dcl pilećeg temeljca
- 1 žličica gustina (po potrebi)
Na maslinovom ulju zažutite češnjak, dodajte temeljac i kuhajte nekoliko minuta. Dodajte jogurt i parmezan pa kuhajte. Zatim dodajte sjeckane suhe rajčice i gustin. U malo posudu za pečenje stavite piletinu i dodajte umak preko i stavite na 190 stupnjeva u pećnicu na 30 minuta. Nema kruha. I ne koristite vrhnje. Prilog je salata.
Inače, Danijela je nedavno progovorila za Story.hr kada je otkrila i kako je započela njezina transformacija.
'Budimo iskreni, nisam ja bila toliko debela, samo sam bila lošeg sastava i rasporeda. Kad se ne krećeš, ne vježbaš onda stvaraš naslage, kad još dodamo i ono 'baš me briga' i stres koji sam u nekom periodu imala, zaboraviš na sebe. Nakon smrti Dina, odlučila sam se svakim atomom boriti da se vratim u svoju normalu, psihički i fizički. To mi je bilo od esencijalne važnosti. Ja sam inače kao mlada bila vrlo aktivna, plivala sam, skakala u vodu, plesala, aktivno planinarila. To mi je u krvi. I eto, vježbam već 12 godina, zadnjih nekoliko,vrlo intenzivno. Pazim što i kada jedem i pazim na količine. Od vježbanja i dijete 3 mjeseca prije ljeta, nema ništa. Sve se vrati', rekla je tada.