'TATA ZA IMUNITET TRGNE...': Maja otkrila kako Nenad uvijek ostaje zdrav i pun snage, radite li i vi isto?

Maja Šuput pokazala je kako Nenad Tatarinov 'održava' imunitet.

Instagram

Nakon što se obitelj nedavno vratila s rajskog Mauricijusa, gdje su zimske dane provodili na predivnim sunčanim plažama, skoknuli su u sasvim drugačije okruženje, na snijegom prekrivena Plitvička jezera. Maja Šuput je, kao što to obično radi, podijelila snimke i fotografije s putovanja sa svojih pola milijuna pratitelja koji osobito obožavaju malog Blooma.

Ovoga puta glavni junak bio je njezin suprug Nenad Tatarinov, a Maja je otkrila kako Nenad održava svoj imunitet na visokoj razini. 'Tata za imunitet trgne šljivu', napisala je.

Instagram 

Podsjetimo, obitelj trenutno uživa na mini godišnjem odmoru, a Bloom je jedva dočekao i malo snijega da se može igrati. Nakon hladne avanture na snijegu, Maja i Bloom uživali su u jacuzziju, a na snimci iz auta pokazala je kako njen sinčić, kao što to često radi, tijekom vožnje spava.

Instagram 

'Razvalio ga svjež zrak', dodala je uz snimku.

Da ga je kratak odmor u autu osvježio pokazala je u narednim storyima kojima je otkrila da je obitelj posjetila novootvoreni centar podzemne baštine.

Instagram 

Bloom je tamo veselo trčkarao i pritiskao gumbe na interaktivnim uređajima. ‘Di si došao Bloomi? U špilju!’, komentirala je Maja dok je on veselo gugutao i divio se prizorima špilje na velikom ekranu. 

Mali Bloom je u naručju tate Nenada hranio jelene mrkvom, a Maja je poručila: ‘Najslađi moj zeko prvi put hrani jelene'.

Instagram 

Nakon toliko uzbudljivih avantura u samo dva dana, došlo je vrijeme za opuštanje, a Maja je pokazala da Bloom petak provodi na najljepšem mjestu, ušuškan ispod dekice između mame i tate. Koliko uživa dobro se vidi na njegovom nasmijanom licu dok gleda u tatu Nenada.