‘ŽELE MI UNIŠTITI ŽIVOT I UZETI NOVAC!’: Optužile ga za silovanje, a sad im odlučio uzvratiti udarac

Pjevač Nick Carter sočio se s optužbama da je silovao dvije žene, no sad je on digao protutužbu.

Profimedia

Pjevač Nick Carter našao se u teškoj ‘gabuli’ kada ga je Melissa Schuman optužila da ju je silovao 2017. godine, nakon čega je istu tužbu dobio i od Shannon Shay Ruth. Naime, Cartera su ove dvije žene odvele pred sud, kao i pribile na stup srama svojim tvrdnjama, no pjevač im je odlučio uzvratiti istom mjerom – podigavši protutužbe protiv njih.

Pjevač tvrdi da time što su ga optužile za silovanje samo uništavaju njegov ugled te žele privući njegovu pažnju ili izvući novac. Nick je u protutužbi naveo da su djevojke 'oportunistice' koje žele uništiti nedužni život te su uzrokovale poslovni gubitak od 2.3 milijuna dolara otkako cijeli skandal traje.

Profimedia 

Podsjetimo se, Shannon je u prosincu dala izjave u kojima je razapela pjevača zbog navodnog zlodjela koje je učinio.

Posljednja 21 godina bila je ispunjena boli, zbunjenošću, frustracijom, sramom i samoozljeđivanjem koji su izravna posljedica toga što me Nick Carter silovao. Iako sam autistična i živim s cerebralnom paralizom, vjerujem da ništa nije više utjecalo na mene ni imalo trajniji utjecaj na moj život od onoga što mi je Nick Carter učinio i rekao’, rekla je Shannon. Ona tvrdi da ju je Nick silovao davnih dana, ali da je tek sada smogla snage da o svemu progovori.

Instagram 

Isto tako, druga žena koja ga je prijavila, Melissa Schuman, tvrdi da ju je Carter silovao dok su zajedno radili na projektu ranih 2000-ih. Pjevačica je u blogu napisala da je bila pozvana u Carterov dom, gdje su se počeli ljubiti u kupaonici. Navodno je tada rekla Carteru da je djevica te da želi čekati do braka, no, Carter ju je odveo do svoje spavaće sobe i silovao.

Inače, Carter je bio na vrhuncu slave upravo početkom 2000-ih, kada je žario i palio kao član benda ‘Backstreet Boys’.