'KADA RODITELJI POSTANU DJECA': Obitelj Šuput-Tatarinov pokazala svoje kostime za maškare, Bloom se posebno uživio u lik

Maja Šuput na Instagramu je pokazala kako će se Nenad, Bloom i ona maskirati za fašnički koncert.

Instagram

Domaća pjevačica Maja Šuput nedavno je dala intervju za Dnevni avaz gdje je otkrila kako uspijeva održavati sve konce u rukama - od koncerata svaki vikend, do poslovnih projekata i uvijek užurbanog života.

'Pa najlakše bi bilo reći: ne mogu, umorna sam i moram biti kod kuće, e pa onda ništa ne bi bilo od ovog ostalog. Ja imam jaku potrebu da budem s djetetom jer me on puni energijom. Jednostavno nisam dobro kad sam udaljena dugo od njega, a s druge strane, nisam baš ni dobro kad ne radim. Pjevam po noći tako da dijete dnevno maksimalno provodi vrijeme sa mnom, a po noći spava, kad ja radim. Onda ja, eto, spavam manje. Preko dana završim obaveze koje moram, koje ne moram završim ih od kuće i tako nekako uspijevam. Imam strašnu želju i volju, a, kako kaže narod, tko hoće, nađe način; tko neće, nađe izgovor', rekla je Maja za Dnevni avaz.

A upravo će današnju noć obitelj Šuput-Tatarinov provesti zajedno zbog mamine svirke koju će imati u Samoboru povodom maškara. 

'Superman team. Ništa zabavnije nego kada roditelji postanu djeca. Danas je jedan od onih dana kada možeš biti što poželiš, a mi smo za Samoborski fašnik i više nego spremni. Vidimo se na trgu večeras, koncert je u 20 sati, a dolazim u pratnji svojih najslađih Supermana', napisala je Maja uz album fotografija na kojima su pozirali u kostimima Supermana.

Bloom i Nenad u kostimima Supermana, a Maja kao Wonder Woman apsolutno su oduševili njezine pratitelje, a još su jednom pokazali da su doista preslatka obitelj.

Inače, u posljednjem intervjuu, Maja nije mogla izbjeći pitanja upravo o najslađem članu obitelji, malenom Bloomu pa je otkrila da je posljednjih mjeseci postao manje zahtjevan te da joj je sad lakše baviti se njime.

Instagram 

'Trenutno Bloom ima manje zahtjeva nego prije pola godine. Prvo i osnovno pokaže prstom što hoće, olakša mi da ne moram razmišljati, drugo, hoda, pa ga ne moram nositi non-stop, jede apsolutno sve. Imamo već razgovor ono baby talk, neodoljiv je, šarmantan je, spava neviđeno mnogo, ne moramo rano ustajati, mnogo je lakše sad', rekla je.

Inače, Maja, Nenad i Bloom nedavno su uživali u ljepotama Plitvičkih jezera što je Bloomu ujedno bio i prvi doticaj sa snijegom.

Kako mu je bilo, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Prvi snijeg Blooma Tatarinova