'MOJ DRUGI ROĐENDAN': Mila Horvat pokazala ožiljke od operacija i otkrila zašto je za nju danas poseban dan

Mila Horvat pokazala je ožiljke od operacija.

Instagram

Naša proslavljena voditeljica Mila Horvat ne skriva da je prošla tešku bitku s tumorom jednjaka i rakom vrata maternice, a o svemu je progovorila u ranijem ekskluzivnom intervjuu za magazine Story.

'Imala sam tri ozbiljne operacije godinu za godinom i još nekoliko manjih koje sam šutke odradila, a da za njih nisu znali ni moji najbliži. Nastojala sam barem njih poštedjeti', započela je pa nastavila.

Robert Gašpert 

'Ne bih u detalje, to je sad iza mene. I previše se toga pisalo. Teški su to bili zahvati, teško razdoblje, postoperativne komplikacije s posljedicama koje ostaju trajno i s kojima naučiš živjeti. Ne žalim se. Kad je najteže, najjača sam i vojnički sve odrađujem. Najranjivija sam kad je riječ o ljudima koje volim. Srećom, prevladali smo i ružno razdoblje mamine bolesti. Sve je sad dobro, samo neka tako ostane. Sva ta iskustva očeliče čovjeka’, rekla nam je Mila.

Sad je na Instagramu pokazala ožiljke od operacija na leđima i uz njih podijelila objavu u kojoj je otkrila da danas slavi ‘drugi rođendan’, odnosno 10 godina od prve operacije.

'Moj poseban dan, moj drugi rođendan. Ponosna na sve svoje ožiljke i one vidljive i nevidljive.. Moj najbolji podsjetnik na životnu hrabrost, nesalomljiv duh i snagu’, piše ona.

Prije 10 godina dogodila se moja prva u nizu operacija o kojoj mi je ovisio život.. Ali danas sam tu, snažnija i mudrija, zahvalna jer upravo iz najbolnijih iskustava naučila sam najviše. Život je dar, samo tvoj i samo jedan, živi ga i pokušaj od njega napraviti svoju najbolju priču. Budi hrabar, snažan, ne odustaj, sanjaj, vjeruj i voli’, poručila je uz fotografije na kojima s osmijehom pozira, golih leđa okrenutih kameri.

Inače, Mia je sreću pronašla uz tajanstvenog partnera kojeg nikad ne pokazuje na društvenim mrežama, a o njemu rijetko i govori. Nekoliko detalja ipak je ranije podijelila u spomenutom intervjuu za Story.

Robert Gašpert 

Mogu jedino reći da nisam sama, dugo sam već sa svojim partnerom. On je stranac, Španjolac. Potpuno slučajan susret koji je potrajao sve do danas. Odgovara mi jer uz njega mogu biti svoja, gajimo jednake vrijednosti, imamo isti način života i poglede na život. Kad smo se upoznali, nije znao tko sam, što je bilo presudno. Kod nas ljudi imaju predrasude, sude te po onom što su o tebi pročitali, a u mom je slučaju 90 posto napisanog bilo neistinito’, rekla nam je tad.