STORY EKSKLUZIVNO DOZNAJE: Ema Kovač i Sandro Mur vjenčali se u tajnosti nakon kratke veze

Ema Kovač i Sandro Mur vjenčali su se u tajnosti, ekskluzivno doznaje magazin Story.

Instagram

U listopadu prošle godine magazin Story ekskluzivno je doznao za novi par na domaćem zvjezdanom nebu.

Riječ je o manekenki Emi Kovač i pet godina starijem poduzetniku i vlasniku uspješne tvrtke Bellabeat Sandru Muru za koje sada ekskluzivno doznajemo kako su se i vjenčali. U vrijeme kad smo doznali za njihovu vezu, par je bio u slatkim počecima, pa nisu bili previše raspoloženi za komentiranje svog odnosa.

27-godišnja poduzetna ljepotica to je potvrdila na 'moderan' način - promjenom prezimena na Instagramu na kojem je slijedi 229 tisuća obožavatelja i na kojem zna podijeliti fotografije ljubavne idile.

Kako doznajemo, par se vjenčao u potpunoj tajnosti u samoborskoj Gradskoj vijećnici, a plavokosa ljepotica sretne vijesti nije rekla ni svojoj mami. Nakon toga, par se uputio na medeni mjesec, a za lokaciju su izabrali New York i čarobne Havaje.

Instagram 

'Mogu reći da sam trenutačno jako sretna. Ponekad život neočekivano iznenadi', rekla je tada magazinu Story nasmijana ljepotica.

Robert Gašpert 

Podsjetimo, Čakovčanka je prije Sandra bila u vezi s Talijanom Gennarom Lilliom. Sandro je nekoliko godina ljubio omiljenu radijsku voditeljicu Ivanu Mišerić, a par je prekinuo 2020. godine na iznenađenje svih. Ivana je tada odselila iz njihovog stana, a par je zajedno imao i samojeda koji je sada s Ivanom koja je također ponovno sretna i zaljubljena.